Evenimentul Zilei > Social > Povestea unei campioane măcinată de sărăcie devine virală. Imagini şocante în articol
Povestea unei campioane măcinată de sărăcie devine virală. Imagini şocante în articol

Povestea unei campioane măcinată de sărăcie devine virală. Imagini şocante în articol

O tânără atletă, de doar 11 ani, câştigă trei medalii alergând cu „pantofi de sport Nike făcuţi din leucoplast pe piciorul gol”

Cu astfel de încălţăminte, devine o stea a atletismului la doar 11 ani, în Filipine.  Este un exemplu de pasiune şi determinare pentru lumea întreagă acest copil minunat. Cu pantofi de sport „Nike”, sigla desenată cu carioca şi realizaţi în întregime din benzi de leucoplast, Rhea Bullos a trecut linia de sosire câştigând trei probe: 400 m, 800 m şi cursa de 1500 m plat în cadrul unui campionat.

Pantofi de sport adevăraţi nu-şi poate permite

Imaginile picioarelor micuţei Bullos au devenit virale în toată lumea după ce au fost postate online de către antrenorul său, Predrick Valenzuela cu ocazia unui Consiliu sportiv al şcolilor din  Iloilo, Filipine.

„Sunt foarte bucuros că a câştigat. A muncit extrem de mult la antrenamente. Obosesc rău aceşti copii când se antrenează, fiindcă nu au pantofi de sport şi o fac desculţi”, a dezvăluit Valenzuela despre ce anume i se întâmplă acestei copile-fenomen, dar nu numai ei, ci tuturor celorlalţi copii iubitori de sport.

„Pantofii improvizaţi arată şi speranţa sa că într-o zi va avea parte de unii adevăraţi”, a concluzionat el cu tristeţe. Video impresionant  puteţi urmări AICI.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi pantofi
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând jos şi text