Evenimentul Zilei > Actualitate > Povestea FOTOGRAFULUI care s-a NĂSCUT fără mâini și picioare. Este PROFESIONIST, dar IMAGINILE vorbesc DE LA SINE – Galerie Foto IMPRESIONANTĂ
Povestea FOTOGRAFULUI care s-a NĂSCUT fără mâini și picioare. Este PROFESIONIST, dar IMAGINILE vorbesc DE LA SINE – Galerie Foto IMPRESIONANTĂ

Povestea FOTOGRAFULUI care s-a NĂSCUT fără mâini și picioare. Este PROFESIONIST, dar IMAGINILE vorbesc DE LA SINE – Galerie Foto IMPRESIONANTĂ

Dacă te uiți atent la munca fotograful indonezian Achmad Zulkarnain înainte să îl vezi cu arată, nu ai cum să bănuiești nici o clipă faptul că are o dizabilitate atât de gravă.

Tânărul de 24 de ani s-a născut fără mâini și fără picioare, dar atunci când și-a descoperit pasiunea pentru fotografie a decis să nu renunțe la visul lui orice ar fi. Având în vedere că nu are membre, Achmad are o tehnică excepțională bazată pe atingeri cu diverse suprafețe ale capului. 

O dată ce a prins cadrul perfect, fotografiile lui sunt în general potrete sau peisaje care îți taie respirația atunci când le vezi, Achmad fuge la laptop unde se apucă să le prelucreze. 

„Nu vreau ca lumea să se uite la fotografiile mele și să se gândească cine sunt. Îmi doresc să atât tuturor cum văd eu lumea așa cum o văd eu prin obiectiv”, a spus Achmad postului Al Jazeera. Tânărul reprezintă o inspirație atât pentru tinerii care se confruntă cu aceleași probleme, cât și pentru alți fotografi care sunt uimiți de voința lui. 

Foto BoredPanda 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.