Povestea copilului care a fost pilot într-o altă viață. Amintirile care i-au șocat pe părinți

Povestea copilului care a fost pilot într-o altă viață. Amintirile care i-au șocat pe părinți

Un micuț în vârstă de 2 ani le-a povestit părinților amintiri dintr-o viață anterioară, pe care ar fi trăit-o ca pilot de avion în cel de-al doilea Război Mondial.

Un băiețel de doar doi ani le-a povestit părinților întâmplări pe care le-ar fi trăit într-o viață anterioară. Părinții, îngrijorați, au făcut o serie de cercetări, iar ceea ce au descoperit i-a lăsat fără glas. Încă de la o vârstă foarte fragedă, James Leininger, a început să fie atras de avioane. Acestea erau singurele jucării cu care se juca, după cum relatează Rețete și Vedete, iar în curând, pasiunea pentru acestea avea să se transforme în obsesie.

La un moment dat, în timp ce răsfoia o carte, copilul a arătat o fotografie din bătălia de la Iwo Jima, din cel de-al doilea Război Mondial, din Pacific. Micuțul le-a spus părinților că a participat la acea luptă ca pilot de avion și a fost doborât de inamici.

Deși neîncrezători, în spusele micuțului de doi ani, părinții au făcut câteva cercetări. Așa au descoperit că în timpul bătăliei de la Iwo Jima, a murit un singur pilot, James M Huston Jr., în vârstă de 21 de ani. Acesta a fost doborât pe data de 3 martie 1945, în timp ce se afla în cea de-a 50-a misiune, ultima înainte de a fi demobilizat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Câteva săptămâni mai târziu, micuțul James a continuat să vorbească despre avioanele zburătoare, despre arme și despre bătălia la care a participat. De asemenea, părinții au rămas uimiți când, acesta, la trei ani, a reușit să facă verificarea bordului unui avion așa cum ar fi făcut un pilot experimentat înaitne de zbor.

Sora pilotului l-a pus la încercare

Copilul i-a mai povestit tatălui că obișnuia să decoleze de pe un portavion numit Natoma. Mai mult, el cunoștea și numele unui copilot, Jack Larson. O altă situație care le-a dat de gândit părinților, a fost faptul că acesta a început să-și semneze desenele pe care le făcea „James 3”. De asemenea, el a pomenit numele Huston, conform sursei citate.

În această situația familia micuțului a luat legătura cu sora pilotului mort, James Huston, iar aceasta i-a trimis un bust și un model de avion care i-au fost returnate de marină după moartea fratelui ei.

Ulterior, femeia s-a întâlnit cu micuțul James și l-a chestionat în legătură cu o serie de evenimente pe care doar fratele ei, mort, în război, le cunoștea. Copilul a reușit să dea detalii despre toate acestea.

sursa foto: Rețete și Vedete