Evenimentul Zilei > Actualitate > Poţi să-l vezi unde este ASTRONAUTUL? IMAGINILE care arată cât de mare este în realitate Staţia Spaţială Internaţională | VIDEO
Poţi să-l vezi unde este ASTRONAUTUL? IMAGINILE care arată cât de mare este în realitate Staţia Spaţială Internaţională | VIDEO

Poţi să-l vezi unde este ASTRONAUTUL? IMAGINILE care arată cât de mare este în realitate Staţia Spaţială Internaţională | VIDEO

Astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţională au efectuat trei ieşiri în spaţiu, în doar o săpămână, pentru a finaliza operaţiunile de montare a unui cablu, pe ISS. Deşi la prima vedere munca lor nu pare cine ştie ce, date fiind condiţiile este una mai mult decât complicată.

Într-o fotografie de excepţie, Terrz W. Virts Jrm aflat în misiune pe Staţia Spaţială Internaţională, a dezvăluit enormitatea ISS, imagine în care colegul său, Butch Wilmore, plutea aproape nevăzut în imensitatea spaţiului, transmite Daily Mail.

"Poţi să identificil locul unde este astronautul în această imagine?", a scris în dreptul imaginii Terry Virts, pe Twitter.

"E foarte mic în comparaţie cu structura #ISS", a mai precizat Virts.

De altfel astronautul american nu este la prima "ispravă" care face deliciul internauţilor. El a postat recent, un Selfie cu un salut în spaţiu, gest recunoscut de orcine a văzut serialul “Star Trek”.

Astronautul american Terrz W. Virts Jr, aflat în misiune pe Staţia Spaţială Internaţională (ISS), i-a adus astfel un omagiu actorului Leonard Nimoy, interpretul personajului Mr. Spock din serialul “Star Trek”, care a încetat din viaţă, la finalul săptămânii trecute, la 83 de ani.

Cunoscutul salut al Mr. Spock, cu degetele mijlociu şi inelar depărtate, a fost făcut în spaţiu, printr-unul din hublourile ISS. Se poate vedea Pământul, iar imaginea a fost realizată când staţia se afla deasupra oraşului Boston, în care s-a născut Nimoy.

 

<iframe width="620" height="349" src="https://www.youtube.com/embed/W2njemizhH0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>