Evenimentul Zilei > Politica > Ponta l-a prins pe Cîțu cu mâța-n sac! Adevărul din spatele scandalului IMM Invest
Ponta l-a prins pe Cîțu cu mâța-n sac! Adevărul din spatele scandalului IMM Invest

Ponta l-a prins pe Cîțu cu mâța-n sac! Adevărul din spatele scandalului IMM Invest

Victor Ponta, liderul Pro România, susține că referatul ministrului de Finanţe, Florin Cîţu, pentru pornirea programului IMM Invest, a fost publicat în Monitorul Oficial pe 27 aprilie, la 10 zile de la momentul lansării site-ului www.imminvest.ro care s-a blocat ulterior.

„Guvernamentala! Programul IMM Invest a fost demarat oficial de Ministrul Florin Citu in ziua de Vineri 17 Aprilie ora 10 ( si s-a blocat imediat – ministrul acuzand “atacuri din partea celor care critica Guvernul”) / insa Ordinul Ministrului Citu privind Programul IMM Invest a fost semnat pe 27 Aprilie – si publicat in Monitorul Oficial pe 28 Aprilie !!!

Conform legii poti sa pornesti procedurile legale doar in baza prevederilor Ordinului Ministrului publicat in Monitorul Oficial – pe 28 / tot ce a fost prezentat de Ministru intre 17 Aprilie si 28 ( cand s-a publicat Ordinul in MoF) a fost doar #CACEALMA ! Oricum, pana azi nu s-a semnat nicio conventie-cadru de credit cu nicio banca! Firmele aplicante trebuie sa semneze creditul cu banca ( Guvernul este doar garant pentru beneficiar)”, scrie Ponta, pe rețele sociale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#CACEALMA Guvernamentala! Programul IMM Invest a fost demarat oficial de Ministrul Florin Citu in ziua de Vineri 17 Aprilie ora 10 ( si s-a blocat imediat – ministrul acuzand “atacuri din partea celor care critica Guvernul”) / insa Ordinul Ministrului Citu privind Programul IMM Invest a fost semnat pe 27 Aprilie – si publicat in Monitorul Oficial pe 28 Aprilie !!! Conform legii poti sa pornesti procedurile legale doar in baza prevederilor Ordinului Ministrului publicat in Monitorul Oficial – pe 28 / tot ce a fost prezentat de Ministru intre 17 Aprilie si 28 ( cand s-a publicat Ordinul in MoF) a fost doar #CACEALMA ! Oricum, pana azi nu s-a semnat nicio conventie-cadru de credit cu nicio banca! Firmele aplicante trebuie sa semneze creditul cu banca ( Guvernul este doar garant pentru beneficiar) !

O postare distribuită de Victor Ponta (@victor.ponta) pe

„Nu avea ordinul. Nu este semnată nicio convenţie cu nicio bancă. De abia ieri s-a publicat ordinul în Monitorul Oficial. Domnul Cîţu i-a escrocat. I-a pus pe 17 să depună dosarele. Nici nu l-a semnat… A fost semnat de secretarul de stat Sebastian Burduja”, a afirmat Ponta, la România TV.