Evenimentul Zilei > Justitie > Ponta, întrebat dacă a fost la masă cu Duicu: „Habar nu am! E posibil”
Ponta, întrebat dacă a fost la masă cu Duicu: „Habar nu am! E posibil”

Ponta, întrebat dacă a fost la masă cu Duicu: „Habar nu am! E posibil”

Premierul Victor Ponta nu-și mai aduce aminte dacă a luat masa vreodată cu Adrian Duciu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi trimis în judecată cu acuzaţia de fapte de corupţie.

Invitat într-o emisiune de la Digi 24, Victor Ponta a fost întrebat dacă a fost la prânz cu Adrian Duicu, întâlnire invocată de Duicu în discuţiile telefonice, însă premierul a avut pierderi de memorie: "Habar nu am ! Eu…dacă mă întrebaţi cu cine am fost la prânz ieri sau alaltăieri, vă pot spune. Dacă mă întrebaţi cu cine am fost acum un an şi jumătate…în general, merg cu colegi de partid, cu miniştri, cu oameni politici, cu jurnalişti. E posibil, habar nu am".

Ponta a arătat în acelaşi timp că rechizitoriul procurorilor nu îl indică pe el cu nicio calitate procesuală, nici de învinuit sau inculpat, nici cea de martor, astfel că din punctul său de vedere lucrurile sunt închise.

Procurorii DNA arată în rechizitoriu, obţinut de Mediafax, că, în dimineaţa zilei de 13 iulie 2013, la ora 9.55, Adrian Duicu, aflat în sediul Guvernului, l-a sunat pe Ponea şi a spus că aşteaptă să intre la premierul Victor Ponta, unde s-ar fi aflat deja ministrul de Interne.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: