Pomohaci a fost filmat şi în tinereţe. Imaginile spun totul. Se întâmpla în 1989... Breaking news

Pomohaci a fost filmat şi în tinereţe. Imaginile spun totul. Se întâmpla în 1989... Breaking news

Breaking news în România. Au apărut imagini vechi de peste 30 de ani cu controversatul preot și cântăreț Cristian Pomohaci.

În filmarea făcută pe când artistul de muzică populară Cristian Pomohaci avea doar 19 ani, el este la o nuntă în timpul căreia a ținut o predică.

În vârstă de 50 de ani, Cristian Pomohaci și-a păstrat stilul de a-și aranja părul. În imaginile difuzate în premieră de televiziunea clujeană NCN, el își ținea părul dat pe partea stângă. La 19 ani, fostul preot a participat la o nuntă în județul Sălaj, care a avut loc în luna mai a anului 1989. A fost o ceremonie ortodoxă, însă ținută de o sectă a Bisericii Ortodoxe, repudiată zeci de ani de BOR – Oastea Domnului, titrează ziardecluj.ro. La un moment dat, el a ținut o predică și s-a numărat printre invitații care au acceptat să ia cuvântul, scrie Cancan.

„De când m-am întors la Dumnezeu, pot să vă mărturisesc cu toată sinceritatea și fără niciun pic de teamă că pot să prețuiesc fiecare fir de apă pe care îl beau și fiecare bucățică de pâine pe care o mănânc. Și știți cât este de mare Dumnezeul nostru. Dacă ar fi milioane de pagini, nu L-ar putea cuprinde de scrierea Lui.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mulți poate sunteți încețoșați, poate sunteți închiși în limitele diavolești, să spun așa și nu puteți să-l primiți pe Iisus. (…)”, a spus Cristian Pomohaci în timpul predicii ținută la o nuntă care a avut loc înainte de Revoluție.