Politicianul Ancuța Cârcu, fostă șefă PRM Bistrița face noi dezvăluiri incendiare despre cunoscutul părinte. Aceasta s-a născut în aceeași localitate cu fostul preot Cristian Pomohaci

„Tot ce se discuta despre el este exact așa, cu punct și virgulă, fără doar și poate. Ce a făcut când a plecat din Rebrișoara a făcut și cât a stat în Rebrișoara. Eu eram mică atunci și știam că tot satul vorbea că e „pe invers”.

Lucrul pe care nu-l voi intelege in viata mea este de ce rebrisorenii l-au venerat in felul lor si l-au acoperit. Dintre vecinii lui, tot ce era băiat tânăr, nu a scăpat. O știu sigur, cu nume, cu tot. Știu că unii care s-au nimerit cu el în aceeași încăpere, au scăpat doar sărind pe geam. Nu exagerez cu nimic. Au fost mai multe cazuri. Mamele lor erau indignate, dar le-a fost rușine să vorbească”, a declarat tânăra pentru WOWbiz.ro.

Ancuța Cârcu a menționat un lucru despre care s-a mai vorbit, însă vag. Acum, dezvăluirile despre conexiunile pe care Pomohaci le-ar avea în rândul clasei politice și Justiției, prind contur.

 „Să nu îl supărați prea mult pe Pomohaci, deoarece el cunoaste secrete politice care pot arunca România în aer”!”.

 

Te-ar putea interesa și: