Evenimentul Zilei > Actualitate > Pomohaci, acuzații fără precedent. Tentativa de CRIMĂ de care nu a știut nimeni
Pomohaci, acuzații fără precedent. Tentativa de CRIMĂ de care nu a știut nimeni

Pomohaci, acuzații fără precedent. Tentativa de CRIMĂ de care nu a știut nimeni

Lui Cristian Pomohaci i se aduc noi acuzații grave. După ce a fost acuzat, cu înregistrări, de pedofilie, fostul preot mai primește o lovitură din partea unui apropiat de-al lui Aurelian Preda, cîntărețul de muzică populară decedat anul trecut.

Cristian Pomohaci nu scapă de probleme. Un martor a povestit că preotul ar fi încercat să-l otrăvească pe Aurelian Preda, cu care se afla în conflict, anunță cancan.ro.

Bărbatul, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, susţine că a fost bun prieten cu interpretul de muzică populară decedat anul trecut din cauza unei boli necruţătoare.

"Am vorbit cu Aurelian Preda şi îmi povestea de Pomohaci că e un mare parşiv şi escrochează lumea şi multe chestii. Îl cunosc foarte bine  de la Aurelian Preda, pentru că eu am fost prieten de când se trata la o clinică din Viena. De asta spun că ştiu şi de Pomohaci, pentru că el îmi povestea. Că el a avut un conflit cu Pomohaci, ăsta. 

Spunea că a vrut ăla să îl otrăvească când a fost la el acasă. Popa, Pomohaci ăsta, da! Când a fost la el să… Ajunseseră la nişte probleme grave ei, nu ştiu de la ce… de la, tot aşa, de la bârfe de homosexualism şi ăsta nu voia să se ducă la el să-i facă <<Destine celebre>>. Asta ştiu din gura lui că a încercat să-i pună ceva în băutură sau în ceva, când a fost acolo la… la el la filmări. I-a fost foarte rău", a povestit martorul.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: