Evenimentul Zilei > Actualitate > Polițistul pedofil Eugen Stan, veste cumplită în închisoare. De ce rămâne fără casă
Polițistul pedofil Eugen Stan, veste cumplită în închisoare. De ce rămâne fără casă

Polițistul pedofil Eugen Stan, veste cumplită în închisoare. De ce rămâne fără casă

Polițistul Eugen Stan, aflat în închisoare pentru pedofilie, a aflat recent că banca la care făcuse împrumut pentru a-și cumpăra apartamentul în care locuia alături de iubita lui a obținut în instanță executarea sa silită, pentru neplata datoriilor. Așa se face că, după ce va ieși din spatele gratiilor, polișistul pedofil nu va mai avea un acoperiș deasupra capului, potrivit spynews.ro.

Dincolo de necazurile recente cu banca, Eugen Stan şi iubita au serioase bătăi de cap și cu fostul şef al pedofilului, comisarul şef Rene Emanuel Vornicu, care l-a acționat pe Stan în judecată. Pe lângă faptul că a solicitat instanţei să îl găsească vinovat pe Eugen Stan, pentru calomnie, Vornicu a cerut şi despăgubiri de la fostul subaltern, dar şi de la concubina acestuia. Vornicu a fost suspendat din funcţie la scurt timp după izbucnirea scandalului teribil.

„Urmare a concluziilor preliminare rezultate în urma verificărilor dispuse de şeful Poliţiei Române la Brigada Rutieră Bucureşti s-au dispus următoarele: 1.Eliberarea din funcţie a comisarului şef de poliţie Vornicu Emanuel Rene, şef Serviciu Supraveghere Rutieră Sectoarele 1,2,6 din cadrul Brigăzii Rutiere, până la clarificarea situaţiei de fapt; 2.Informarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea iniţierii unei analize privind modul de instrumentare a lucrărilor penale în care este cercetat cel în cauză, iar, în funcţie de rezultatul acesteia, dispunerea de măsuri legale; 3.Cercetarea disciplinară a şefilor de schimb privind modul de instruire la intrarea în serviciu a poliţiştilor rutieri, precum şi a psihologului unităţii cu privire la activitatea desfăşurată. Precizăm că, verificările sunt in desfăşurare, pentru a se clarifica întreaga situaţie de fapt, iar rezultatele vor fi aduse la cunoştinţa opiniei publice", a transmis Inspectoratul General al Poliţiei Române, la momentul respectiv.

Eugen Stan se află în arest preventiv, după ce a abuzat doi copii, într-un lift. Ulterior, anchetatorii au descoperit că perversul din Ministerul de Interne, fost jandarm, mai făcuse, în ultimii ani, și alte 12 victime. Chiar dacă imagini cu pedofilul au fost mediatizate de mai multe ori în ultimii ani, acesta a reușit să scape, grație colegilor săi care, în mod bizar, nu l-au recunoscut.