Evenimentul Zilei > Actualitate > Polițiștii, în alertă! Pacient cu COVID-19, fugit din spital
Polițiștii, în alertă! Pacient cu COVID-19, fugit din spital

Polițiștii, în alertă! Pacient cu COVID-19, fugit din spital

Misiune dificilă pentru polițiștii din București. Au fost nevoiți să ia măsuri sporite pentru prinderea unui pacient cu COVID-19 care a fugit din spital.

Un apel la 112 i-a pus în stare de alertă pe polițiștii din București.

 

În jurul orei 14.30, Secția 26 Poliție a fost sesizată telefonic de către angajatul unei unități sanitare, din sectorul 4, cu privire la faptul că un bărbat, testat pozitiv Covid-19, a plecat, fără încuviințare, din spital.

Surse judiciare au declarant, pentru evz.ro, că bărbatul a fugit din Spitalul „Sfântul Ioan”.

Poliția Capitalei transmite că, în baza semnalmentelor primite, polițiștii Secției 26 au efectuat activități specifice, în regim de urgență și l-au depistat.

„Păstrându-se distanța de siguranță, a fost somat sa se oprească. În faza inițială a refuzat, dar ulterior s-a supus măsurilor dispuse de către polițiști”, transmite Poliția Capitalei.

Oamenii lgii au descries cum s-a acționat într-o astfel de situație:

„S-a creat un perimetru de siguranță pentru îndepărtarea pietonilor, ulterior fiind preluat de un echipaj sanitar specializat și transportat la spital”.

În acest caz, pacientul este acuzat de „infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor”.

„Cercetările sunt continuate de Secția 26 Poliție, urmând a fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4”, au precizat oficialii Poliției Capitalei.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: