Evenimentul Zilei > Actualitate > Polițiștii au intervenit de urgență pe plajă. Au curs amenzile și dosarele penale
Polițiștii au intervenit de urgență pe plajă. Au curs amenzile și dosarele penale

Polițiștii au intervenit de urgență pe plajă. Au curs amenzile și dosarele penale

Dezvăluiri incredibile despre o situație întâlnită pe o plajă din Saturn. Organele de Poliție au fost nevoite să intervină de urgență pentru a remedia situația. Nimeni nu se aștepta la asta.

Momente neașteptate pe o plajă din Saturn. Agenții de Poliție din Mangalia s-au autosesizat după dezastrul pe care l-au observat. Au curs dosarele penale, dar s-a lăsat și cu amenzi. În puțin peste o lună de zile, un individ aflat în atenția autorităților a reușit să-i impresioneze pe oamenii legii.

Amendă de 10.000 de lei și patru dosare penale la activ

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din București, a fost amendat cu suma de 10.000 de lei, după ce agenții de poliție din Mangalia s-au autosesizat ca urmare a faptului că bărbatul a pătruns cu mașina pe o plajă din Saturn.

Acesta este cercetat în patru dosare penale, care se referă la săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul având suspendat dreptul de a conduce şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive. Toate faptele au fost comise în perioada 13 iunie – 22 iulie.

Audieri la sediul Poliției din Mangalia. Viitorul nu-i surâde acuzatului

În prezent, bărbatul se află la sediul Poliției din Mangalia, unde, potrivit ultimelor informații, este audiat. ”Referitor la bărbatul de 43 de ani din Bucureşti, sancţionat în cursul acestei dimineţi cu 10.000 de lei, pentru că a pătruns cu un autoturism pe o plajă din Saturn, vă comunicăm faptul că acesta face obiectul cercetărilor în patru dosare penale privind săvârşirea infracţiunilor de conducerea a unui vehicul având suspendată exercitarea dreptului de a conduce şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.

Aceste fapte au fost săvârşite în perioada 13 iunie – 22 iulie, în staţiunea Vama Veche, în municipiul Constanţa şi în staţiunea Saturn. În prezent, bărbatul se află la sediul Poliţiei municipiului Mangalia pentru audieri, urmând ca Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia să se pronunţe asupra măsurilor legale”, a transmis IPJ Constanța.