Evenimentul Zilei > Actualitate > MEGA-CONCERT Europa FM, pe PLAJA dintre Saturn și Venus. Intrarea liberă
MEGA-CONCERT Europa FM, pe PLAJA dintre Saturn și Venus. Intrarea liberă

MEGA-CONCERT Europa FM, pe PLAJA dintre Saturn și Venus. Intrarea liberă

Europa Fm “Live pe Plajă”, cel mai important eveniment muzical al verii, începe joi 26 iulie și continuă până duminică dimineață pe plaja dintre stațiunile Venus și Saturn. Peste 150.000 de participanți sunt așteptați să petreacă alături de trupe și cântăreți români ai momentului.

Superconcertul de la malul mării, organizat, de șapte veri, de Europa FM în parteneriat cu primăria Mangalia, va oferi un show incendiar, cu muzică live și cei mai îndrăgiți artiști. Iubitorii muzicii de calitate îi vor putea urmări, în cele trei zile de spectacol, pe cei mai apreciaţi şi cunoscuţi artişti ai momentului. Conform organizatorilor, prima zi de concerte maraton pe plajă va începe joi, 26 iulie, după orele 18.00. Pe scena special amenajată cu efecte de lumini și sunet vor urca cele mai în vogă trupe rock, printre care: Viţa de Vie, Cargo, Monojacks, Toulouse Lautrec, The Kryptonite Sparks.

Cea de-a doua zi de muzică live va începe vineri, 27 iulie, după orele 16:30, când vor încinge atmosfera, până noaptea târziu, Ştefan Bănică, Andra, Antonia, Vunk, Feli, Smiley, The Motans, Lidia Buble și Delia. Ultima seară a petrecerii în aer liber, pe plaja dintre Venus și Saturn, va fi întreţinută de interpreţi consacraţi, care vor cânta pentru şi împreună cu publicul cele mai iubite melodii. Începând cu ora 16:30, vor oferi un spectacol extraordinar cu hit-uri cunoscute: Gaşca Zurli, Vanotek & Eneli, Irina Rimes, Voltaj, Fly Project, Carla’s Dreams, Holograf, Bere Gratis și Vama.

Potrivit organizatorilor, vor fi trei zile de poveste, alături de cei mai în vogă artişti români care vor performa pe o scenă impresionantă, cu emoții concentrate și multe surprize pentru cei prezenți. Intrarea în toate cele trei zile este liberă, fără limită de vârstă.