Evenimentul Zilei > Social > Poliţia Română, în doliu! A murit de Covid-19. Avea doar 53 de ani VIDEO
Poliţia Română, în doliu! A murit de Covid-19. Avea doar 53 de ani VIDEO

Poliţia Română, în doliu! A murit de Covid-19. Avea doar 53 de ani VIDEO

Şeful Poliţiei din Şimian a murit după ce s-a infectat cu COVID-19. Colegii i-au adus un ultim omagiu cu sirenele şi girofarurile pornite.

Şeful Postului de Poliţie din comuna Şimian, Nichi Gherghe, infectat cu noul coronavirus, a murit vineri în secţia ATI a Spitalului Municipal din Drobeta-Turnu Severin.

Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a Corpului Naţional al Poliţiştilor, unde se mai precizează că şeful de post se afla internat în spital din data de 2 noiembrie.

Astăzi 20.11.2020 ne-am luat adio de la colegul nostru Nichi Gherghe, şeful Postului de Poliţie Şimian din IPJ Mehedinţi. Doliul a pătruns din nou în sufletele noastre şi ochii ni s-au umplut de lacrimi pentru colegul nostru care a pierdut lupta cu SARS-CoV-2 în data de 20.11 în Secţia ATI a Spitalului Municipal din Drobeta-Turnu Severin, unde se afla internat din data de 02.11. Condoleanţe familiei îndurerate!, este mesajul postat pe pagina de socializare.

De asemenea, şi preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, scrie, tot într-o postare pe Facebook, despre decesul şefului de post din Şimian şi punctează că vestea morţii acestuia arată cât suntem de vulnerabili în faţa virusului.

Şi pe pagina de Facebook a Primăriei Şimian este anunţat decesul şefului Postului de Poliţie din comună

Primarul Constantin Truşcă împreună cu întreg colectivul Primăriei Şimian se simt profund îndureraţi de trecerea în eternitate a şefului de post Gherghe Nichi. Gândurile şi rugăciunile ne sunt alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem cele mai sincere condoleanţe, scrie în postarea Primăriei.

O pierdere nefirească a marcat astăzi Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Mehedinți și întreg județul. Vestea că șeful Poliției Șimian, Nichi Gherghe, a pierdut lupta pentru viață la vârsta de 53 de ani, ne arată cât de vulnerabili suntem în fața virusului! Cei care l-am cunoscut știm că era un om puternic, care și-a pus cariera în slujba mehedințenilor și a îndeplinit misiunea de polițist cu demnitate și succes! Transmit condoleanțe familiei, apropiaților și colegilor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție al Județului Mehedinți!, a scris pe Facebook, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.
La sediul IJP Mehedinţi, poliţiştii au porint sirenele şi girofarurile în memoria şefului de post din Şimian, informează Agerpres.
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.