Poliţia a reconstituit o parte din traseul adolescentei dispărute în Bucureşti

Poliţia a reconstituit o parte din traseul adolescentei dispărute în Bucureşti

Poliţiştii au reconstituit o parte din traseul făcut de Iulia Ionescu, de 15 ani, dispărută miercuri în Capitală, informează Mediafax.

Adolescenta este în continuare căutată în gări, autogări, dar şi aeroporturi, de unde au fost luate imaginile surprinse de camerele de luat vederi.

Potrivit poliţiştilor, fata s-a despărţit de mama ei miercuri, în jurul orei 12.00, la gura de metrou Eroilor. Ea trebuia să meargă la Colegiul "Sfântul Sava", de pe strada Berthelot, dar nu a mai ajuns la şcoală.

Se pare că miercuri seara fata s-a dus la un magazin de pe Bulevardul Kogălniceanu, unde şi-a vândut telefonul mobil, un I Phone 5, şi lănţişorul din aur, pentru 800 de lei.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • ELEVA DISPĂRUTĂ este dată în urmărire naţională. Tatăl Iuliei acuză ”cercuri extremiste”. Noi informații despre caz

Între timp, în Capitală, continuă audierea cunoscuţilor adolescentei şi celor care ar putea da informaţii pentru găsirea ei la sediul Poliţiei Sectorului 5.

Vineri au fost audiaţi membrii familiei, colegi, profesori, vecini din bloc, precum şi duhovnicul acesteia şi patronul magazinului unde fata şi-a vândut telefonul şi lănţişorul, relatează Mediafax.

  •  Tatăl elevei care a dispărut în Bucureşti: „I-a trimis un mesaj duhovnicului ei că vine Apocalipsa"
Duhovnicul elevei, preotul parhoh al Bisericii "Sântul Nicolae" Militari, Visarion Alexa, a declarat poliţiştilor că fata spunea că vrea să se călugărească. El a şi pus la dispoziţia anchetatorilor un mail în care fata de 15 ani îl anunţa că doreşte să plece la o mănăstire.

Se pare că fata a mai vrut o dată să plece de acasă, la 12 ani, dar a fost oprită de preot.

Poliţiştii au făcut o adresă către Patriarhia Română pentru a se verifica dacă eleva a ajuns la vreuna dintre mănăstirile din ţară.