Evenimentul ZileiSocialPoftiți la teatru! La Teatrul Mic

Poftiți la teatru! La Teatrul Mic

Poftiți la teatru! La Teatrul Mic
Două avanpremiere la Teatrul Mic, trei piese de excepție! La o lună de la deschiderea stagiunii 2018 - 2019 în Sala Atelier (Str. Constantin Mille, Nr. 16), Teatrul Mic invită spectatorii întro nouă sală de spectacole, Sala Studio, situată în spațiul efervescent al Centrului Vechi - Gabroveni, nr. 57.

Romeo și Julieta – Sâmbătă, ora 19.00; Durată: 1h 40’

Tarif: 30 de lei/20 de lei pentru elevi, studenți și pensionari

Început ca un atelier dedicat uneia dintre cele mai de succes tragedii shakespeariene, la inițiativa și sub îndrumarea actriței Liliana Pană, „Romeo și Julieta” conține toate elementele unui spectacol modern, cu o muzică și coregrafie originale, jucat cu pasiune și vervă de trupa tânără a Teatrului Mic.

Scrisori de pe front – Duminică, ora 20.00; Durată: 1h 10’

Tarif: 30 de lei/20 de lei pentru elevi, studenți și pensionari

Scenariul se bazeză pe scrisori autentice trimise între cei de pe front și familiile lor, atât din partea românească, cât și din partea maghiară, scrisori reunite în volumul Mirelei Florian, „Scrisori de pe front“, cât și pe notele de război ale Slt. Ioan R. Marinescu.

Aglaja – sâmbătă (27 octombrie), ora 19.00, Durată: 1h 40’

Tarif: 30 de lei / 20 de lei pentru elevi, studenți și pensionari

„Aglaja” este un spectacol de teatru care proiectează, dansează și cântă destinul unei familii de artiști de circ. Este o adaptare a celor două romane „De ce fierbe copilul în mămăligă” și „Raftul cu ultimele suflări” scrise de autoarea de origine română, Aglaja Veteranyi

 


Accesează: