Evenimentul Zilei > Politica > PNL petrece ca și cum ar fi la Putere
PNL petrece ca și cum ar fi la Putere

PNL petrece ca și cum ar fi la Putere

Reuniunea conducerii PNL de la Gura Humorului a fost mai degrabă un team-building organizat de secretarul general al formațiunii, Gheorghe Flutur. Ședințele au fost scurte și deciziile erau, de altfel, cunoscute de dinainte.

Gheorghe Flutur le-a pregătit colegilor din partid petreceri în aer liber cu muzică populară în fiecare seară și excursii la mănăstirile și bisericile din zonă. Vineri seara a fost sărbătorit premierul din umbră al PNL, Cătălin Predoiu, care a primit cadou, printre altele, un ciobănesc german.

Realizatorul TV Rareș Bogdan, apropiat de președintele Klaus Iohannis, i-a criticat pe liberali, spunând că nu se ridică la înălțimea șefului statului. „Nu se poate să dai mesaje politice înaintea unei sesiuni parlamentare extrem de importante dintre focuri de tabără, plăcinte, sarmale”, a spus Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Orban, înlocuit cu Nicolăescu

Chiar dacă este foarte activ, liderul PNL de la Camera Deputaților, Ludovic Orban, ar putea fi schimbat din funcție, pentru că de multe ori a avut un alt punct de vedere față de conducerea partidului, potrivit unor surse liberale. În locul său ar fi susținut Eugen Nicolăescu, mult mai obedient față de conducerea partidului.