Evenimentul Zilei > Social > Comandă INEDITĂ: O pizza pentru MINE şi ZECE pentru cei fără ACOPERIŞ din GARĂ
Comandă INEDITĂ: O pizza pentru MINE şi ZECE pentru cei fără ACOPERIŞ din GARĂ

Comandă INEDITĂ: O pizza pentru MINE şi ZECE pentru cei fără ACOPERIŞ din GARĂ

O comandă care a surprins pe angajaţii unei pizzerii: O pizza pentru mine şi 10 pentru cerşetorii şi oamenii străzii din Bari. Această comandă online este un exemplu de umanitate cum rar întâlnim. Povestea este impresionantă.

''Cerşetorilor din gara Bari, gara centrală sau celor fără acoperiş deasupra capului''. Se citeşte pe chitanţa unei comenzi trimisă de un băiat din Bari pizzeriei Break 184: a vrut să trimită 10 pachete celor care în fiecare seară aşteaptă în faţa gării ajutorul asociaţiilor locale, pentru a li se da o masă caldă.

Băiatul avea intenţia aceasta de mai mult timp în minte şi a trimis comanda sa pe Just eat, specificând locul livrării. El a mai adăugat: ''Sunt un băiat de 25 de ani. Astă seară am comandat o pizza şi neputând să fiu fizic cu voi pentru a o împărţi m-am hotărât să vă trimit ceva cald. Putere şi curaj!''.

Chiar pizzeria unde  a fost făcută comanda a difuzat pe Facebook ştirea, mulţumind băiatului: ''Această plăcută surpriză ne-a mişcat enorm – au scris ei -. Oricine ai fi tu, binefăcătorule de 25 de ani, ai respectul nostru maxim şi stima pentru tine şi gestul tău de o mare valoare. Ne-a amintit că, în afară de toate, de puterea obişnuinţei cu care ne petrecem zilele, mai există frumuseţe sufletească în jurul nostru. Îţi mulţumim pentru emoţia pe care ne-ai produs-o'', notează La Repubblica.