''Cerşetorilor din gara Bari, gara centrală sau celor fără acoperiş deasupra capului''. Se citeşte pe chitanţa unei comenzi trimisă de un băiat din Bari pizzeriei Break 184: a vrut să trimită 10 pachete celor care în fiecare seară aşteaptă în faţa gării ajutorul asociaţiilor locale, pentru a li se da o masă caldă.

Băiatul avea intenţia aceasta de mai mult timp în minte şi a trimis comanda sa pe Just eat, specificând locul livrării. El a mai adăugat: ''Sunt un băiat de 25 de ani. Astă seară am comandat o pizza şi neputând să fiu fizic cu voi pentru a o împărţi m-am hotărât să vă trimit ceva cald. Putere şi curaj!''.

Chiar pizzeria unde  a fost făcută comanda a difuzat pe Facebook ştirea, mulţumind băiatului: ''Această plăcută surpriză ne-a mişcat enorm – au scris ei -. Oricine ai fi tu, binefăcătorule de 25 de ani, ai respectul nostru maxim şi stima pentru tine şi gestul tău de o mare valoare. Ne-a amintit că, în afară de toate, de puterea obişnuinţei cu care ne petrecem zilele, mai există frumuseţe sufletească în jurul nostru. Îţi mulţumim pentru emoţia pe care ne-ai produs-o'', notează La Repubblica.