"Sunt ciupita de foarte multe insecte pe picioare. Am bube, ma mananca incontinuu si nu stiu ce sa ma mai fac! Imi arde pielea, pur si simplu! La spital, au incercat sa imi stopeze eruptia, mi-au pus o solutie albastra dezinfectata pe piele, dar tot este foarte greu", i-a spus Cream in emisiune lui Cosmin Cernat, potrivit wowbiz.ro.

Cream a ramas cu semne pe picioare de la insecte!

In mod cu totul surprinzator, nici la intoarcerea in tara, frumoasa artista nu si-a revenit complet! In ciuda faptului ca a fost la doctor si a incercat toate tratamentele epidermice minune, nimic nu a functionat in totalitate.

Cream a ramas cu semne pe picioare de la insecte, dar pare resemnata cu acest lucru si, chiar vorbeste despre aceasta situatie cu zambetul pe buze. “Inca nu am scapat intepaturi si nu stiu daca voi scapa vreodata. O sa raman cu “amintiri” de la Exatlon toata viata, ce sa spun. Le ascund cu ajutorul bronzului organic! Din pacate, asa se prezinta acum lucrurile, dar pe undeva este normal. In Republica Dominicana, am stat in conditii greu de imaginat! Totusi, nu sunt genul de om care sa se planga, sunt o femeie puternica si cum am depasit atunci problemele, asa voi face si in viitor”, a povestit Claudia Pavel.