Peste 11.000 de job-uri pentru tinerii absolvenți. Totul despre Bursa locurilor de muncă 2024

Peste 11.000 de job-uri pentru tinerii absolvenți. Totul despre Bursa locurilor de muncă 2024 Târgul locurilor de muncă/Sursa foto: www.anofm.md

Vineri are loc în aproape toată țara Bursa locurilor de munca pentru absolvenți. Aceștia au șansa să își găsească un serviciu din cele peste 11.000 la nivel național oferite de cei 159 de agenți economici care și-au anunțat participarea la acest eveniment.

Bursa locurilor de muncă, vineri 11 octombrie

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi organizată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă se va desfăşura în data de 11 octombrie 2024, în 61 de locaţii, la nivelul tuturor agenţiilor judeţene, inclusiv Bucureşti, informează ANOFM printr-un comunicat.

Procesul de înregistrare al angajatorilor nu s-a încheiat, aceștia fiind în continuare așteptați să-și anunțe intenția de a participa la Bursă.

Persoanele interesate pot depune oferte și până la data de 9 octombrie 2024, la sediul AMOFM București, str. Spătaru Preda nr. 12, sector 5, sau la sediile agențiilor de sector.

Oferta de locuri de muncă în funcție de studii

Bursa este destinată absolvenţilor, dar orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă poate participa, indiferent de vârstă şi de calificarea profesională.

Absolvenți, diplome

Sursa foto: Pixabay

Cele mai multe locuri de muncă sunt pentru studii medii. Cele 11.411 de oferte de muncă sunt strcturate astfel:

452 locuri pentru absolvenți cu studii superioare,

2.569 locuri pentru absolvenți cu studii medii,

5.268 locuri pentru muncitori calificați,

3.122 locuri pentru muncitori necalificați.

Participarea este gratuită

ANOFM transmite agenților economici care doresc să participe la această acțiune că încă se pot înscfrie. Ei se pot adresa agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă în raza cărora au sediul. Datele de contact ale acestora fiind disponibile pe pagina www.anofm.ro, accesând harta interactivă.

Toți cei interesați trebuie să știe că participarea la “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți” este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

„Reamintim că participarea este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă", subliniază reprezentanţii ANOFM.

Sursa citată menţionează că în judeţul Bihor acţiunea s-a organizat în data de 4 octombrie 2024. Locaţiile de desfăşurare a bursei atât în Bucureşti, cât şi în ţară se regăsesc pe site-ul www.anofm.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei