Clienții lui Pescobar, nemulțumiți. „Îți dau eu 100 de lei, rămâi acasă”

Clienții lui Pescobar, nemulțumiți. „Îți dau eu 100 de lei, rămâi acasă” Sursa foto: Facebook- Pescobar

Paul Nicolau, cunoscut în mediul on-line sub pseudonimul Pescobar, a reacționat în stilul său caracteristic după ce un client mai pretențios i-a criticat preparatele de la localul din parcul Herăstrău.

În urmă cu ceva timp ANPC a închis restaurantele Taverna Racilor din București, Timișoara și Snagov ale lui Pescobar. Ulterior, Paul Nicolau a remediat toate problemele iar locațiile sale au fost redeschise.

Pescobar criticat de clienți că pune prea puțină mâncare în farfurii

După ce s-a consumat episodul cu Horia Constantinescu, un client oarecare i-a criticat unul din preparatele pe care Pescobar le comercializează la una din locațiile sale. Clientul pare se că a fost nemulțumit de banii plătiți pentru porția de mâncare primită. Mai pe șleau, ar fi dat prea mulți bani pentru câtă mâncare a primit.

Clientul cu pricina ar fi comandat homar pe pat de paste, un preparat care costă undeva la 100 de lei în restaurantele amintite. Dar, spune clientul respectiv, de banii respectivi se consumă mai multe paste și asta pentru că homarul are puțină carne, restul sunt cleștii și coada.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Îți dau eu 100 de lei să rămâi acasă”

„100 de lei și mănânci doar paste, că homarul este așa mare încât are 500 de grame, 400 de grame cleștii și coada, restul carne”, este comentariul care i-a atras atenția lui Paul Nicolau,  proprietarul de la Taverna Racilor.

Pescobar nu a așteptat prea mult pentru a da o replică în stilul care l-a consacrat. Într-un mesaj postat pe aceeași platformă de socializare, Nicolau a uitat că este voba de un client care și-a exprimat o opinie și l-a îndemnat să rămână acasă.

„Auzi, bă? Îți dau 100 de lei să stai acasă, îți trimit pe Revolut, să nu vii să mănânci homar. Și de 100 de lei să iei numai miezul din fructe, când te duci la banane, la Mega, să ceri miezul, că ăia cântărește doar coaja. Nucile la fel, iei doar miezul, și la gutui la fel”, a replicat Pescobar.

fructe de mare

sursă foto: Arhiva EvZ

Pescobar a trecut și pe la Imperiul Leilor

Dar până să cunoacă celebritatea Paul Nicolau și-a încercat norocul și la Imperiul Leilor unde a cerut o finanțare uriașă. Pescobar a cerut 2 milioane de euro pentru înființarea primei burse de pește din România și a unui centru de preluare/prelucrare a peștelui din Marea Neagră.

Investitorii nu s-au lăsat convinși de intențiile bune ale lui Pescobar. Mai mult, Dan Șucu, magnatul mobilierului, i-a spus franc care este părerea pe care i-a lăsat-o Paul Nicolau.

„Ce n-am înțeles este de ce ești tu dispus să renunți la 40% din afacerea ta. De ce nu finațezi tu, tot ce discutăm acum, bancar? Eu, dacă aș avea tot ce ai tu acolo, nu văd de ce aș avea nevoie de un partener.

Părerea mea e că tu ești genul de om care nu caută și nu va căuta vreodată un partener. Părerea mea este că ești aici pentru a beneficia de posibilitatea de a-ți prezenta oferta întregii Românii. Nu poți să ai 2 milioane de la mine pentru așa ceva”, a explicat Dan Șucu.

Chiar dacă a fost refuzat de toți leii, Paul Nicolau și-a ridicat propria afacere și a deschis și o aplicație prin care livrează pește proaspăt și fructe de mare sub prețul pieței.