Evenimentul Zilei > Social > Percheziții de amploare acasă la Victoraș Micula. Ce au căutat oamenii legii
Percheziții de amploare acasă la Victoraș Micula. Ce au căutat oamenii legii

Percheziții de amploare acasă la Victoraș Micula. Ce au căutat oamenii legii

Implicat într-un scandal uriaș, din care nu au lipsit armele de foc, Victoraş Micula, fiul milionarului Viorel Micula, a primit vizita oamenilor legii care au descins în forță acasă la omul de afaceri, potrivit antena3. S-a terminat cu dosare penale pentru deţinere şi uz ilegal de armă şi pentru întrecere ilegală de maşini.

Mascaţii au descins în forţă la mai multe adrese ale familiei, după scandalul cu focuri de armă în care este implicat fiul miliardarului.

Victoraş Micula, fiul omului de afaceri Viorel Micula, este implicat într-un scandal uriaş, cu arme de foc. După ce a atras cu mitraliera prin Oradea şi a participat la curse ilegale cu maşini, beizadeaua a fost postat pe conturile de socializare întreaga inspravă. Poliţia s-a autosesizat şi a deschis dosare penale pentru deţinere şi uz ilegal de armă şi pentru întrecere ilegală de maşini. Acum, petrecăreţii susţin că de fapt era vorba de o arma de airsoft.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.