Evenimentul Zilei > Monden > Pepe duce războiul cu Raluca Pastramă la alt nivel. Prima reacţie a fostei soţii
Pepe duce războiul cu Raluca Pastramă la alt nivel. Prima reacţie a fostei soţii

Pepe duce războiul cu Raluca Pastramă la alt nivel. Prima reacţie a fostei soţii

Raluca Pastramă a oferit prima reacţie după ce în presa tabloidă a fost lansată variantă conform căreia Pepe este dispus să ajungă inclusiv în faţa unui tribunal ţigănesc pentru a putea intra în posesia unei sume importante.

Astfel, playtech.ro anunţă că la scurt timp după ce s-a aflat că Raluca Pastramă l-a înşelat după 8 ani de căsnicie, Pepe a devenit atât de supărat încât a decis să va încerca tot ce este posibil pentru a-şi face fosta soţie să plătească pentru păcatele ei. Inclusiv, prezenţa în faţa unui stabor, celebrul şi insolitul tribunal al ţiganilor.

Contactată pentru a comenta acest scenariu, Raluca Pastramă a respins categoric dezvăluirile presei tabloide. „Nu este adevărat nimic. În plus, noi suntem rromi românizaţi, care recunosc doar legile statului, nu mergem la tribunalul judecătoresc al rromilor”, a spus cea care are două fetiţe cu Pepe.

Pepe vrea despăgubiri cu orice preţ

Playtech.ro notează că după ce s-a aflat despre divorţ, Pepe „vrea despăgubiri și este dispus să apeleze la un tip diferit de tribunal pentru a-și regla conturile cu fosta parteneră”. În acest sens este elocvent comportamentul său după ce a divorţat de Oana Zăvoranu, care a lansat multe dezvăluiri ce i-a au afectat imaginea.

În 2011, Pepe a dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu şi a cerut daune morale în valoare de 100.000 de lei. În cazul Ralucăi Pastramă, situaţia va fi cu totul alta conform sursei citate. Cântăreţul vrea să obţină de la ea despăgubiri de 100.000 de euro şi pentru a-şi atinge scopul e dispus să ajungă inclusiv la un stabor.

Bani mulţi la mijloc în războiul Pepe-Raluca Pastramă

Cu privire la cele prezentate, Raluca Pastramă susţine că nu are iubit şi consideră ideea unei judecăți în fața staborului total nepotrivită pentru statutul ambilor şi conflictul apărut între ei. O altă variantă este legată de faptul că Pepe ar pute solicita 100.000 de euro chiar de la amantul fostei soţii, despre care s-a scris că ar fi un bărbat de origine arabă.

Despre valoarea unui partaj clasic între cei doi, trebuie spus că acesta se ridică la aproximativ 500.000 euro, bani care provin din diverse proprietăţi, maşini de lux şi alte bunuri de valoare.

sursa: playtech.ro