Evenimentul Zilei > Monden > Pepe o năuceşte pe Raluca Pastramă cu un atac-surpriză! A promis ceva şi a făcut altceva
Pepe o năuceşte pe Raluca Pastramă cu un atac-surpriză! A promis ceva şi a făcut altceva

Pepe o năuceşte pe Raluca Pastramă cu un atac-surpriză! A promis ceva şi a făcut altceva

Pepe nu o iartă pe Raluca Pastramă pentru infidelitate şi cu toate că a promis că nu va alimenta un divorţ cu scandal, ultimele dezvăluiri infirmă planul iniţial al cântăreţului.

Astfel, Pepe vrea să obţină cât mai mulţi bani şi cât mai multe bunuri după divorţ, iar primele acţiuni în acest sens au devenit vizibile. Cel puţin asta susţin sursele celor de la cancan.ro, care anunţă că Raluca Pastramă şi familia acesteia vor avea lupte grele de dus cu Pepe în justiţie.

Tensiunea dintre cei doi a devenit evidentă în momentul în care Raluca Pastramă a deschis o acțiune în instanță împotriva lui Pepe, având ca obiect emiterea unui ordin de protecție. Motivul invocat era legat de faptul că artistul ar fi agresat-o fizic. În cele din urmă, în lipsa probelor, Raluca Pastramă a renunţat la intenţie şi a confirmat astfel că Pepe nu a lovit-o vreodată.

Raluca Pastramă ajunge din nou în instanţă

Totuşi, conform sursei citate, Raluca Pastramă a mers la Tribunalul București chiar la sfârșitul săptămânii trecute și a depus încă o acțiune împotriva fostului soț alături de care are două fetiţe, rezultate în urma căsniciei de 8 ani. În această speţă este vorba despre  anularea unei hotărâri AGA luată pe data de 3 decembrie în legătură cu activitatea firmei Rosa Music SRL, cea care administrează grădinița la care Pepe deține 90% dintre acțiuni, iar Raluca 10%.

Astfel, Raluca Pastramă şi Pepe luptă acum pentru două mașini înregistrate pe firmă: un model Porsche Macan (65.000 de euro) și un BMW 420D XDRIVE (30.000 de euro). Nu ar fi doar asta… Pepe nu mai doreşte asocierea cu Raluca Pastramă sub nicio formă şi vrea să o scoată din firmă. Mai mult decât atât, în disputa dintre cei doi apare şi vila din Pipera, pe care chiar tatăl Ralucăi Pastramă le-a făcut-o cadou de nuntă şi în care bruneta nu mai locuieşte după divorţ.

Pentru ce sumă luptă Pepe şi Raluca Pastramă?

În prezent, ea locuieşte cu părinții ei şi cele două fetițe. Vila din Pipera este evaluată la aproximativ 400.000 de euro, astfel că e preconizat un război foarte dur pentru obţinerea acesteia. În acest context, sursele cancan.ro au aflat că 1.500.000 de euro ar fi valoarea partajului dintre cei doi.

Pe lista se regăsesc casa din zona Pipera, imobilul în care Raluca Pastramă a înființat grădinița pe care o administrează (650.000 de euro), barul pe două etaje, deschis de Pepe în Calea Victoriei (550.000 de euro), dar și alte mașini de lux, nu doar cele menţionate anterior.

foto: Pepe şi Raluca Pastramă s-au înţeles foarte bine la început.

sursa: cancan.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.