Evenimentul Zilei > Monden > De abia au început! Pepe a năucit-o pe Raluca Pastramă. Lovitură de KO, atenţie
De abia au început! Pepe a năucit-o pe Raluca Pastramă. Lovitură de KO, atenţie

De abia au început! Pepe a năucit-o pe Raluca Pastramă. Lovitură de KO, atenţie

Când se părea că se mai liniştesc apele între Pepe şi Raluca Pastramă, cântăreţul şi-a surprins fosta soţie cu o acţiune care are legătură cu grădiniţa pe care aceasta o administrează, astfel că sunt şanse mari să asistăm la un divorţ cu mult scandal.

Amintim că artistul a decis să ajungă la divorţ după ce s-a convins că fosta soţia avea o aventură extraconjugală. Presa tabloidă a relatat că Raluca Pastramă s-ar fi cuplat cu un milionar arab, informaţie care n-a fost confirmată de fosta soţie a artistului.

Ceea ce se ştie este că după o căsnicie de 8 ani, Raluca a recunoscut în faţa lui Pepe că a fost la munte alături de un bărbat, infidelitate pe care artistul o descoperise mai demult, odată ce a decis să ancheteze informaţiile primite de la un jurnalist şi de la Oana Roman. După ce a anunţat divorţul, Raluca Pastramă a solicitat un ordin de restricţie, motivând că Pepe ar f agresat-o. Ulterior, ea şi-a retras plângerea.

Este simplu: Pepe îşi vrea banii înapoi

Din cauza acestui scandal şi afectat de cele întâmpate după, Pepe a decis să facă tot ce poate pentru a-şi recupera banii ivestiţi într-un proiect drag fostei soţii. Este vorba despre o grădiniţă din cartierul Colentina.

„De data aceasta nu mai este vorba despre relația lor, despre faptul că nu se mai înțeleg sau că se acuză de violență sau infidelitate, ci e vorba de bani. Despre mulți bani! La sfârșitul săptămânii trecute, Raluca Pastramă a mers la Tribunalul București și a depus o nouă acțiune împotriva soțului ei, Ionuț Pascu, alias Pepe.

Raluca încearcă prin această mișcare să anuleze o hotărâre AGA luată pe data de 3 decembrie în legătură cu activitatea firmei Rosa Music SRL, cea care administrează grădinița care funcționează în casa părinților ei. Faptul că Raluca l-a dat în judecată pe actualul ei soț este un indiciu evident că acesta a forțat o decizie care are legătură cu managementul grădiniței, deși oficial Pepe nu avea legătură, în acte, cu aceasta.

Raluca Pascu apare ca administrator și asociat unic la grădinița Rosa Maria. Singura legătură pe care Pepe ar putea-o invoca în această afacere este că afacerea s-a realizat și cu ajutorul banilor de la el. Deocamdată nu se știe care a fost hotărârea luată în Adunarea Generală, pe care Raluca o contestă”, arată wowbiz.ro.

Pepe şi Raluca Pastramă au datorii mari

Conform sursei citate, se pare că Raluca Pastramă n-ar fi reuşit să administreze afacerea tocmai bine… O dovadă în acest sens este faptul că în 2019, firma ce are ca obiect de activitate principal învățământul preșcolar a ieșit în pierdere cu peste 210.000 lei și a înregistrat datorii de 810.000 lei. Asta s-a întâmplat în contextul în care grădința a avut o cifră de afaceri de peste 360.000 lei.

La rândul său, şi Pepe are datorii generate de propria firmă creată pentru a-şi desfășura activitatea artistică. „Pepe Latin Music a avut o cifră de afaceri de aproape 580.000 lei și un profit net de 92.000 lei. Datoriile firmei ajuseseră anul trecut la 290.000 lei, iar Pepe avea la acea vreme 9 angajați”, arată wowbiz.ro.