Evenimentul ZileiMondenRaluca Pastramă, alegere grea! Pepe i-a pus condiția supremă

Raluca Pastramă, alegere grea! Pepe i-a pus condiția supremă

Raluca Pastramă, alegere grea! Pepe i-a pus condiția supremă
Se pare că socotelile dintre Pepe și Raluca Pastramă nu s-au încheiat. Artistul vine cu o ofertă „bombă” pentru fosta lui soție.

Pepe și-a scos armele și e hotărât să lupte până în pânzele albe pentru fetițele sale. Vrea să demonstreze că a fost un om corect în timpul mariajului, dar mai presus de orice, vrea binele copiilor.

Artistul vine către Raluca cu o înțelegere pe bani grei

Artistul vrea ca divorțul dintre el și Raluca Pastramă să se încheie cât mai repede. Din acest motiv, își negociază despărțirea pe bani mulți. Potrivit unor surse, Pepe își dorește ca domiciliul fetelor să nu fie schimbat și să rămână în continuare la el. Pentru acest lucru este dispus să-i ofere Ralucăi orice vrea, inclusiv o sumă considerabilă de bani.

De cele mai multe ori, minorii rămân în custodia mamei, și doar în situații speciale acest lucru se schimbă. Se pare că pe asta mizează și artistul. Raluca Pastramă nu are un venit stabil și nici o locuință a ei, iar cea mai bună variantă pentru confortul fetițelor ar fi aceasta.

Versuri de dragoste pentru Raluca?

Deși s-au certat foarte rău după ce vestea că divorțează a ajuns în presă, se pare că Pepe încă mai are sentimente pentru fosta sa soție, alături de care are și două fetițe.

Recent, artistul a cântat o piesă, live, pe Youtube, iar versurile par să fie dedicate soţiei sale, dar Pepe nu a confirmat această ipoteză.

Pepe a interpretat piesa „Aș vrea să te iert”, mărturisind că a scris-o în urmă cu 14 ani.

„De orgoliu simt că mor/ Ai vrut altă iubire și ai plecat lăsând în urmă tristă amintire/ Durerea m-a cuprins, iubire m-a trădat și mă declar învins, știindu-mă înșelat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele în mine, când știu că iubești alt bărbat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat”, sunt versurile cele mai aprinse din melodie, scrie România Reală.


Accesează: