Evenimentul Zilei > Monden > De ce grăbește Raluca Pastramă divorțul? Pepe știe totul despre această decizie!
De ce grăbește Raluca Pastramă divorțul? Pepe știe totul despre această decizie!

De ce grăbește Raluca Pastramă divorțul? Pepe știe totul despre această decizie!

Se pare că iubitul Ralucăi Pastramă s-ar fi săturat să o „împartă” cu Pepe așa că i-a dat un ultimatum: ori el, ori Pepe.

Raluca Pastramă a părut grăbită și hotărâtă să divorțeze de Pepe încă din urmă cu aproximativ o lună, când artistul a făcut șocat anunțul public. Acum, se pare că s-a aflat motivul acestei decizii forțate.

Potrivit unor apropiați ai Ralucăi Pastramă, bruneta ar fi vrăjită la ora actuală de iubitul său, cel care se pare că ar fi pus-o să aleagă între Pepe și el.

Bărbatul  este decis să aibă o relație serioasă cu Raluca si își dorește ca ea să fie liberă din toate punctele de vedere.

„El vrea să o ducă în străinătate și să o prezinte familiei lui. Nu este deranjat de faptul ca ea are copii. Se iubesc foarte mult. De aceea Raluca a fost, inițial, de acord cu toate cerințele lui Pepe.

Și-a dorit ca el să fie de acord cu despărțirea la notar, ca să scape cât mai repede și să fie liberă.

Iubitul ei era deranjat că trebuie să se vadă pe ascuns, să țină totul ascuns, să vorbească numai când poate ea. I-a spus că o vrea cu totul pentru el, fie își spun adio. Pepe a aflat și, cel mai probabil, va face tot posibilul să amâne cât mai mult divorțul”, au transmis, în exclusivitate, pentru Playtech.ro

Pepe, mesaj codat pentru Raluca Pastramă?!

Deși s-au certat foarte rău după ce vestea că divorțează a ajuns în presă, se pare că Pepe încă mai are sentimente pentru fosta sa soție, alături de care are și două fetițe.

Recent, artistul a cântat o piesă, live, pe Youtube, iar versurile par să fie dedicate soţiei sale, dar Pepe nu a confirmat această ipoteză.

Pepe a interpretat piesa „Aș vrea să te iert”, mărturisind că a scris-o în urmă cu 14 ani.

„De orgoliu simt că mor/ Ai vrut altă iubire și ai plecat lăsând în urmă tristă amintire/ Durerea m-a cuprins, iubire m-a trădat și mă declar învins, știindu-mă înșelat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele în mine, când știu că iubești alt bărbat/

Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat”, sunt versurile cele mai aprinse din melodie, scrie România Reală.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.