Evenimentul Zilei > Actualitate > Partaj de 200 de milioane de euro! Soţii Copos au divorţat şi şi-au împărţit afacerile
Partaj de 200 de milioane de euro! Soţii Copos au divorţat şi şi-au împărţit afacerile

Partaj de 200 de milioane de euro! Soţii Copos au divorţat şi şi-au împărţit afacerile

După 36 de ani de mariaj, soții Copos au hotărât să îşi împartă averea, estimată la 200 de milioane de euro. Cei doi au divorţat şi au luat hotărârea să facă un partaj echitabil.

George (59 de ani) a renunțat la cofetăriile din lanțul ”Ana Pan”, o afacere care a adus peste 27 de milioane de lei numai anul trecut, în favoarea fostei soţii și a fiicei lor Alexandra (32 de ani).

Fostul patron al Rapidului a preferat să păstreze afacerile hoteliere, mai ales că se află în plină expansiune imobiliară: a început deja lucrările la fundaţia specială a proiectului de birouri „Ana Tower”, în apropiere de Hotelul Crowne Plaza. Clădirea costă 39 milioane de euro şi va avea, la final, 24 de etaje.

Imobilul e întins pe o suprafaţă de 40.000 mp, cu o medie de 1.378 mp per etaj, şi 358 de locuri de parcare în subteran dispuse pe trei etaje. La parter vor exista spaţii comerciale, precum şi o zonă destinată restaurantelor.

 

S-a căsătorit cu amanta!

De câteva zile umblă zvonul că George Copos şi-a refăcut viaţa sentimentală. Cel puţin din punct de vedere legal. Copos avea o relație extraconjugală de zece ani cu Elena Stoica (38 de ani), o fostă secretară la Crowne Plaza.

Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 7 ani, iar Elena a fost văzută, în ultimul timp, purtând verighetă. Este de nototrietate faptul că fosta doamnă Copos ştia de relaţie, deşi Copos n-a vrut, iniţial, s-o recunoască în acte pe micuţa Daria Maria.

Elena Stoica a urcat vertiginos în ierarhia imperiului Copos şi este acum marketing manager. De asemenea, deţine funcţia de director la una din firmele afaceristului.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: