George (59 de ani) a renunțat la cofetăriile din lanțul ”Ana Pan”, o afacere care a adus peste 27 de milioane de lei numai anul trecut, în favoarea fostei soţii și a fiicei lor Alexandra (32 de ani).

Fostul patron al Rapidului a preferat să păstreze afacerile hoteliere, mai ales că se află în plină expansiune imobiliară: a început deja lucrările la fundaţia specială a proiectului de birouri „Ana Tower”, în apropiere de Hotelul Crowne Plaza. Clădirea costă 39 milioane de euro şi va avea, la final, 24 de etaje.

Imobilul e întins pe o suprafaţă de 40.000 mp, cu o medie de 1.378 mp per etaj, şi 358 de locuri de parcare în subteran dispuse pe trei etaje. La parter vor exista spaţii comerciale, precum şi o zonă destinată restaurantelor.

 

S-a căsătorit cu amanta!

De câteva zile umblă zvonul că George Copos şi-a refăcut viaţa sentimentală. Cel puţin din punct de vedere legal. Copos avea o relație extraconjugală de zece ani cu Elena Stoica (38 de ani), o fostă secretară la Crowne Plaza.

Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 7 ani, iar Elena a fost văzută, în ultimul timp, purtând verighetă. Este de nototrietate faptul că fosta doamnă Copos ştia de relaţie, deşi Copos n-a vrut, iniţial, s-o recunoască în acte pe micuţa Daria Maria.

Elena Stoica a urcat vertiginos în ierarhia imperiului Copos şi este acum marketing manager. De asemenea, deţine funcţia de director la una din firmele afaceristului.

 

Te-ar putea interesa și: