Evenimentul Zilei > Monden > Pentru cine pozează super Lidia Buble. Exclusiv R&V
Pentru cine pozează super Lidia Buble. Exclusiv R&V

Pentru cine pozează super Lidia Buble. Exclusiv R&V

Nu știm dacă asta și-a propus, dar îi iese perfect. Lidia Buble își înnebunește fanii cu fotografii incendiare. Nu trece zi în care vedeta să nu dezgolească câte ceva. Un mesaj secret a apărut. Diva e, oare, iar îndrăgostită?

Trei fotografii incendiare a postat Lidia Buble pe un cont de socializare, iar în 24 de ore a „recoltat” nu mai puțin de 40.000 de aprecieri. „Cel mai frumos idol”, „minune”, „bombă sexy” sunt numai câteva din mesajele cu care a fost gratulată.

Cântăreața poartă doar o jachetă de piele de „fată rea”, neagră, rock și pantofi cu toc înalt. Fosta iubită a prezentatorului emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” își etalează picioarele excelent sculptate cu exerciții grele la sală, despre care și vorbește în mediul online.

Merită tot efortul, având în vedere aprecierile. Altceva e însă curios. Într-o postare temporară, vedeta a distribuit un mesaj care i-a pus pe gânduri fanii: „You smell like love”. Momentan nu se știe dacă frumoasa artistă și-a refăcut viața alături de un alt iubit. Ea s-a despărțit de Răzvan Simion după o relație de cinci ani, acum o lună.

El a spus, atunci, că Lidia nu mai era fericită alături de el: „Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că, la un moment dat, am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat”.

Vedeți pozele și citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: