Evenimentul Zilei > International > Pe o plajă din Florida a fost găsit un pachet misterios și foarte prețios. Există câteva indicii
Pe o plajă din Florida a fost găsit un pachet misterios și foarte prețios. Există câteva indicii

Pe o plajă din Florida a fost găsit un pachet misterios și foarte prețios. Există câteva indicii

Un turist care a mers recent pe plaja orașului Marathon din Middle Keys (o insulă din Arhipelagul Florida Keys, statul Florida, SUA) a rămas uimit când a descoperit un pachet voluminos care conținea cocaină în valoarea de peste 1.000.000 de dolari.

Pachetul suspect i-a atras atenția bărbatului care ieșise la plimbare duminică. Având în vedere modul în care coletul era sigilat, turistul a realizat că este mai bine să sune la poliție.

Când au ajuns la fața locului, oamenii legii au descoperit mai multe pachețele de cocaină. La inventar s-a constatat că drogurile valorau aproximativ 1.300.000 de dolari. Ulterior, descoperirea a fost confirmată de autoritățile statului Florida, care au publicat pe Twitter o fotografie cu pachetul.

„Boca Raton, Florida. Un turist a descoperit un pachet suspect pe plajă și a contactat autoritățile locale. Agenții au recuperat pachetul care conținea aproximativ 30 de kilograme de cocaină, în valoare de peste un milion de dolari”, se arată în postare.

Un pachet cu droguri pe plajă, ceva obișnuit

Jurnaliștii din presa locală sunt obișnuiți cu astfel de evenimente și au sugerat că drogurile provin din transporturile ilicite care sunt organizate adesea între Florida și țările din Caraibe.

Caraibe este o regiune a Americilor și este formată din Marea Caraibilor, insulele și coastele înconjurătoare. Regiunea este situată la sud-est de America de Nord, la est de America Centrală și la nord de America de Sud

Reprezentanții Patrulei de Frontieră a SUA au transmis la rândul lor că pachetul suspect a ajuns la țărm în orașul Marathon din Middle Keys. Purtătorul de cuvânt al Patrulei de Frontieră, Adam Hoffner, a precizat că au fost găsite 25 de pachețele care conțineau cocaine și care cântăreau 65 de kilograme.

Două alerte în două săptămâni

La 5 august, tot în Arhipelagul Florida Keys, cineva a predat 2,4 kilograme de cocaină în valoare de 55.000 de dolari. Evenimentul a fost înregistrat pe malul parcului natural Fort Zachary Taylor Historic State din Key West.

Un alt „cetățean îngrijorat” a descoperit la 20 iulie un pachet de 2,7 kilograme de cocaină pe Little Torch Key. Conform reprezentanților Patrulei de Frontieră, cocaine găsită valorează aproximativ 61.000 de dolari pe stradă, conform miamiherald.com.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: