"Aşa cum aţi văzut, PSD şi PNL şi-au propus izolarea PDL, drept pentru care politica pe care o vor face în Consiliu îi priveşte. PSD i-a mai izolat o dată pe bucureşteni în perioada 2000-2004. Avem obligaţia ca partidul care are cele mai multe mandate să valorificăm acest drept şi trebuie să găsim formula unei majorităţi necesare adoptării acestor hotărâri în Consiliul General", a mai spus el, adăugând că majoritatea

PDL-PNG reprezintă "garanţia cotinuării proiectelor începute în Bucureşti".

Întrebat dacă PDL a avut discuţii cu PNL privind colaborarea în CGMB, Liviu Negoiţă a afirmat că liderii PNL "au declarat că doresc izolarea PDL".

"De altfel, în istoria recentă a PNL regăsim o apropiere de necontestat între PSD, PNL, PC, UDMR, toţi ceilalţi care s-au coalizat împotriva PDL. Ei sunt într-o altă coaliţie, nu cu noi", a explicat el.

"Pe proiectul nostru pe care l-am susţinut în campanie, «Soluţii, nu discuţii», orice consilier se poate alătura acestei majorităţi PDL-PNG, să putem finaliza proiectele începute şi să putem demara şi alte proiecte, absolut necesare Bucureştiului", a mai spus Negoiţă.

Negoiţă a mai spus că PDL nu a avut niciun fel de discuţii cu primarul general ales, Sorin Oprescu. "Este o declaraţie publică, pe care o facem în vederea susţinerii primarului general ales", a adăugat el.