Evenimentul Zilei > Social > Paula Seling, rochie de șase kilograme pentru Eurovision
Paula Seling, rochie de șase kilograme pentru Eurovision

Paula Seling, rochie de șase kilograme pentru Eurovision

Ieri, Paula și Ovi au plecat spre Copenhaga, unde va avea loc marea competiție internațională. Liana Stanciu, șefa delegației noastre, a promis că România va face un super-show la Eurovision

"Simt o nerăbdare și un mare gol în stomac. Visez noaptea coregrafia, versurile… tot”, a povestit Paula Seling, ieri, la întâlnirea cu presa de pe Aeroportul Otopeni. Anul acesta, Copenhaga, Danemarca, va găzdui concursul Eurovision.

Aflați pentru a doua oară în competiție, experiența acumulată de Paula și Ovi în 2010, când au luat locul al treilea își spune cuvântul. Liana Stanciu, șefa delegației României a promis un spectacol „măreț”, chiar dacă recunoaște că show-ul nu a fost încă finalizat. Printre surprize se numără rochia Paulei care cântărește șase kilograme, cu paiete și inserții metalice și sandale create după ideea artistei.

„Ca să mă asigur că cei doi vor da randament maxim pe scenă, am hotărât să îi menajez. Astfel, ei se vor concentra doar pe ce vor face în spectacol“, a promis Liana Stanciu.

Întrebați dacă au emoții, Ovi a spus: „Mă simt foarte pregătit. Laura și Liana sunt emoționate. Este normal, deoarece singurul „miracol” pe care îl mai așteptăm este aducerea acasă a locului 1. Atât eu cât și Paula ne-am dorit foarte mult să revenim. Sunt pregătit să țin steagul sus!”, a spus Ovi.

Echipă de 10 persoane

Pentru prima dată, Guvernul i-a sprijinit financiar pe reprezentanți. Suma se ridică la aproximativ 50.000 de euro și, după cum a explicat Liana Stanciu „banii de la Guvern se vor materializa în deconturi către televiziunea din Danemarca care va presta pentru noi diverse servicii, precum: design computerizat, grafică etc”. TVR a contribuit cu suma de 178.000 de euro.

Echipa României este formată din 10 oameni. De astăzi, echipa României începe repetițiile. Artiștii noștri vor intra din poziția a 15-a, în cea de-a doua semifinală, din 8 mai. Finala Eurovision va avea loc pe 10 mai.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: