După meciul de vineri, Nottingham Forest – Milwall, scor 0-3, patronul grec i-a băgat în ședință pe jucătorii săi, iar după câteva ore a acuzat simptome specifice Covid-19. Ulterior, a fost depistat pozitiv.

Domnul Marinakis a fost diagnosticat după ce a dat primele semne de boală ieri după-amiază. În puținul timp petrecut de el în Nottingham, săptămâna trecută, n-a prezentat simptome ale virusului. Clubul primește sfaturi de la profesioniști în domeniul medical și de la autorități pentru a asigura că vor fi luate măsuri corecte”, a anunțat clubul Nottingham Forest.

Marinakis s-a și fotografiat cu fanii lui Forest în timpul meciului și a intrat în contact cu numeroase persoane de la tribuna oficială.

Virusul recent «m-a vizitat» și m-am simțit obligat să anunț publicul. Mă simt bine, deoarece iau toate măsurile necesare și sunt atent la instrucțiunile medicilor. Îi sfătuiesc pe toți concetățenii mei să facă la fel. Doresc tuturor o recuperare rapidă”, a fost mesajul postat de Evangelos Marinakis pe contul personal de Facebook.

În prezent, în Grecia sunt 89 de cazuri de coronavirus. (foto: Facebook/emarinakis)