Patinoarul din Cișmigiu a devenit un lux: „Pe ce lume trăiți cu prețurile astea”. Foto

Patinoarul din Cișmigiu a devenit un lux: „Pe ce lume trăiți cu prețurile astea”. Foto

Patinoarul Cișmigiu, care va fi deschis de luni până duminică, în intervalul 10.00 – 21.30, a devenit un lux. Prețul de acces este de 40 de lei pentru o oră. Doar copiii cu vârste de până la cinci ani au acces gratuit.

Patinoarul Cişmigiu din Capitală și-a deschis porţile luni, 12 decembrie. Mai exact, începând de ieri, de la ora 17.00, bucureștenii mari și cei mici se pot distra și pe Patinoarul Cişmigiu.

Patinatorii se pot bucura de o suprafaţă de 3.600 de mp de gheaţă şi au la dispoziţie şi un centru de închiriere patine, care nu intră în preţul biletului de intrare.

Ar putea fi o imagine cu copac şi în aer liber

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa foto: PMB

Patinoarul Cişmigiu practică preţuri foarte mari

Tariful de acces este de 40 lei pentru o oră şi 30 de minute. Copiii cu vârste de până la cinci ani au acces gratuit, precizează Primăria Municipiului Bucureşti în comunicat.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber

Sursa foto: PMB

Iubitorii acestui sport se vor bucura de o suprafaţă de 3600 de mp de gheaţă şi vor avea la dispoziţie şi un centru de închiriere patine. Patinoarul Cişmigiu va fi deschis de luni până duminică, în intervalul 10.00 – 21.30, preţul de acces fiind de 40 lei pentru 1 oră şi 30 de minute. Copiii cu vârste de până la 5 ani au acces gratuit. În prezent, patinoarul este administrat de un operator privat.

Program zilnic de funcţionare: 

-Interval 10.00 - 11.30 -Interval 12.30 - 14.00 -Interval 15.00 – 16.30 -Interval 17.30 – 19.00 -Interval 20.00 – 21.30

Ar putea fi o imagine cu 8 persoane şi în aer liber

Sursa foto: PMB

Bucureştenii au reacţionat

Un comentator a scris: „Ieri am vizitat Cismigiul....jalnic...neîngrijit, necurăţat...lasă mult de dorit”. Altcineva, de asemenea, a reacționat: „La toate patinoarele costă, 20- 25 de lei accesul. În Cișmigiu preţ dublu”.

„La patinoarul din Obor intrarea este libera, se plătesc doar patinele 20 lei...cine vine cu ele de acasă nu plătește nimic”, a scris un alt comentator pe pagina de Facebook.

„Pe ce lume trăiți cu prețurile astea, mai ales pentru copiii peste cinci ani și pentru tineri? Ați pre(ă)dat unui privat administrarea patinoarului, care va deveni peste noapte cred că cel mai scump din oraș!! Patinajul va fi o experiență de lux într-adevăr artistică iarna aceasta. Patetic!” scrie un bucureștean.

Luca Riglea: Cătălin Grigore „Patinoarul este administrat de o firmă privată din 2006 când s a înființat și în legătură cu prețul vă rog să îmi dați un exemplu de serviciu/obiect care nu s a scumpit în acest an datorită inflației?”

Cătălin Grigore: Luca Riglea „Patinoarul trebuia administrat și amenajat de primărie din bani publici, după care să fie dat în folosință la un tarif rezonabil. 2. Nu contestă nimeni inflația în creștere, dar primăria trebuia să găsească o soluție de compromis, un parteneriat: firma privată administrează patinoarul fiindcă se pricepe la asta, dar atât primăria cât și firma ajung la un consens financiar, încât beneficiarul (clientul) să fie și el câștigat și să obțină un tarif decent. Personal, mi se pare că în acest caz primăria s-a spălat pe mâini cu această subcontractare și firma își impune tariful dorit. Este fie un caz de nepotism, fie de bad management, fie amândouă”, au scris comentatorii pe contul PMB.