PARLAMENT: Comisiile de specialitate dau avizează pe bandă rulantă bugetul pe 2016

PARLAMENT: Comisiile de specialitate dau avizează pe bandă rulantă bugetul pe 2016

Dezbaterile în comisiile permanente reunite asupra proiectelor legii bugetului de stat şi legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2016 au început în această dimineaţă. Bugetul pentru SIE, MAE şi Energie au primit deja aviz favorabil din partea parlamentarilor.

UPDATE 10.05 -  Bugetul SIE a primit vineri aviz favorabil, cu unanimitate de voturi, în Comisia specială a Senatului şi Camerei Deputaţilor pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii Serviciului de Informaţii Externe. SIE are alocat pentru anul viitor un buget de 272,510 milioane lei, înregistrând o creştere de 6,46% faţă de 2015, când a fost de 255,268 milioane lei. 

UPDATE 10.00 - Bugetul Ministerului Comunicaţiilor pentru anul viitor a fost avizat de Comisia economică, de industrii şi servicii din Senat şi de Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor, reunite cu 12 voturi pentru, unul împotrivă şi o abţinere. Ministerul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională /MCSI/ va avea, anul viitor, un buget de 425,541 milioane de lei, în creştere cu 128,96% faţă de acest an, se arată în proiectul de buget. 

Ne puteți urmări și pe Google News