Evenimentul Zilei > Actualitate > ”Paradisul berii”. Va fi construit primul hotel dedicat berii
”Paradisul berii”. Va fi construit primul hotel dedicat berii

”Paradisul berii”. Va fi construit primul hotel dedicat berii

Doi scoțieni lansează primul hotel de bere, unde populara băutură se va regăsi în frigidere cu care vor fi dotate băile construcției, dar și în jacuzzi.

Aceștia plănuiesc să deschidă acest hotel în Columbus, Ohio, începând cu toamna anului 2018, potrivit The Sun.

Planul acestora este e a construi această clădire, unde iubitorii de bere vor putea trăi o adevărată desfătare, pe terenul unei foste fabrici de producere a berii din statul american.

Martin Dickie și James Watt, pe numele lor, cei doi inițiatori ai acestui proiect îndrăzneț, au lansat deja o strângere de fonduri pentru a putea demara construcția hotelului care ar avea nevoie de o sumă destul de mare pentru a deveni realitate, este vorba de 4,8 milioane de lire sterline. Până în acest moment ”maimarii” acestui proiect au strâns suma de 100,171 lire sterline.

Printre facilitățile de care se vor bucura clienții acestui hotel se vor afla jacuzzi umplut cu bere, tratamente spa cu bere, și uleiuri din hamei personalizate, dar și un program pentru micul dejun, prânz sau cină, care să abunde în bere.

Ar mai fi de precizat faptul că hotelul va avea 4 etaje, astfel încât, numărul celor care se vor putea bucura de facilitățile sale simultan nu va fi foarte mare.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: