Evenimentul Zilei > International > PANICĂ în Siria: 250 de angajaţi ai unei fabrici au DISPĂRUT după un ATAC AL teroriştilor ISIS
PANICĂ în Siria: 250 de angajaţi ai unei fabrici au DISPĂRUT după un ATAC AL teroriştilor ISIS

PANICĂ în Siria: 250 de angajaţi ai unei fabrici au DISPĂRUT după un ATAC AL teroriştilor ISIS

Circa 250 de angajaţi ai unei fabrici de ciment sunt daţi dispăruţi, începând de luni, după un atac al grupării jihadiste Stat Islamic la Dmeir, localitate situată la 40 de kilometri nord-est de Damasc, au relatat localnici, informează joi AFP.

"Am pierdut de luni contactul cu 250 de muncitori de la fabrica de ciment Badia şi nu ştim unde se află ei", a afirmat pentru AFP un reprezentant al administraţiei acestei fabrici, în timp ce familii ale muncitorilor şi-au exprimat temeri privind răpirea acestora de către SI. 

Potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), 'nu mai există contact cu zeci de angajaţi după un atac al SI asupra unei fabrici de ciment şi sunt suspiciuni că ei au fost răpiţi de SI şi duşi la o destinaţie necunoscută'. 

Potrivit unei surse din cadrul serviciilor de securitate, jihadiştii au eşuat, săptămâna aceasta, în a cuceri aeroportul militar şi centrala electrică Techrin în cadrul unei ofensive împotriva Dmeir, aflat în mâinile opoziţiei siriene. 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: