Mai exact, Mai multe doamne și domnișoare au fost contactate de așa-ziși reprezentanți ai companiei Pandora, care le-au comunicat victimelor că au câștigat un premiu, dar trebuie să achite costurile transportului.

Totul este o minciună, iar echipa Pandora a făcut lumină în acest caz, explicând situația printr-un mesaj transmis pe contul oficial de Facebook.

„ATENȚIE! Dragile noastre, ni s-a adus la cunoștință faptul că unele dintre voi ați fost sunate de așa-ziși „reprezentanți Pandora”, care pretind că ați câștigat premii și că trebuie să plătiți pentru transportul acelor premii. Nu e nimic adevărat!!! Singurele concursuri sau oportunități de câștigare a unor premii sunt cele organizate pe această pagină de Facebook, generate oficial de Pandora, iar numele voastre apar mereu public, în comentariu la postarea inițială despre concurs. Pandora nu vă va cere niciodată să plătiți pentru livrarea premiului câștigat și vă vom contacta, mai întâi, pe Facebook, nu la telefon. Nu putem obține telefonul vostru decât dacă ni-l furnizați în prealabil. Vă rugăm să fiți vigilente și evitați să intrați în capcana acestor infractori. Înainte să plătiți orice sumă de bani pe motivul câștigării unui premiu Pandora, scrieți-ne un mesaj privat, iar noi vă vom răspunde la întrebări în cel mai scurt timp. Mulțumim! Echipa Pandora”, a fost mesajul transmis de reprezentanții companiei.

 

Te-ar putea interesa și: