O aplicaţie de Facebook pe care Robert Pacyno accesat-o îi spune că i se potriveşte un Lamborghini Gallardo. Însă altă aplicaţie îi dă o veste năucitoare în ceea ce priveşte prezentul: are o sănătate şi iubeşte de cinci stele, însă la bani are doar patru. Îşi face freza ca Neymar şi trage de fiare la sală ca să arate ca Balotelli.

În plus, pentru că nu-şi omoară timpul cu învăţatul, în timpul liber se distreză, are grijă să fie sexy în timp ce îl ascultă pe Florin Salam. A fost şi mall în Bucureşti, s-a pozat pe scările rulante şi la baie.
În ceea ce priveşte Bacalaureatul, nu pare prea afectat. "Am picat la toate, nu e o problemă, nu s-a terminat lumea. Nu mi-a mers nimic, m-am îmbrăcat frumos degeaba. Profesoarele nici că să-mi dea şi mie o notă bună. Dacă nu m-a interesat BAC-ul. Important e cum arăţi", le-a declarat Pacyno jurnaliştilor de la Pro TV.

Pe Facebook le-o taie scurt celor care îi comentează negativ fotografiile: "Daţivă în sânge!". Acum, pentru că a ajuns celebru, la fel ca tizul Al Pacino, şi-ar dori să joace, dacă nu în filme de Oscar, măcar în telenovele, pentru că şcoala oricum nu-l mai încurcă.

Din cei 66 de candidaţi ai Grupului Şcolar Agricol din Tărtăşeşti, unde şi-a pierdut vremea Pacyno, nu a luat examenul de Bacalaureat niciunul.
<iframe src=’http://www.stirileprotv.ro/lbin/video_embed.php?media_id=60591514&section=20400&video_section_id=’ frameborder=’0′ style=’width: 400px; height: 350px; scrolling: no;’></iframe>
<iframe src=’http://www.stirileprotv.ro/lbin/video_embed.php?media_id=60592018&section=20307&video_section_id=’ frameborder=’0′ style=’width: 400px; height: 350px; scrolling: no;’></iframe>