O femeie din Statele Unite ale Americii a avut noroc şi nu prea. Aşa poate fi rezumată povestea celei care a câștigat 43 de milioane de dolari la ”păcănele”, dar care până la urmă nu a primit decât o friptură din partea cazinoului.

Katrina Bookman este numele celei care a câștigat premiul colosal la un automat de jocuri de noroc în Queens, în luna august. Din păcate, reprezentanţii cazinoului au spus că nu-i pot oferi premiul pentru că aparatul la care jucase era defect.

Povestea sa a fost difuzată de CNN, care a transmis că premiul ar fi fost cel mai mare câștigat vreodată la jocurile de noroc la aparate în SUA. În cele din urmă, o  comisie a jocurilor de noroc din New York a confirmat că aparatul a avut o defecțiune.

De altfel, se pare că respectivul aparat, la fel ca celelalte din cazinou, avea un avertisment pe care scria că „aparatele defecte nu garantează premierea câștigului”.

Pentru a se revanșa, cazinoul i-a oferit Katrinei Bookman, o femeie singură cu patru copii, o masă la un restaurant, dar ea şi-a angajat un avocat și speră ca să primească măcar premiul maxim oferit de aparat, 6.500 de dolari.