Evenimentul Zilei > Actualitate > Ororile nu se mai opresc! Fântâna groazei, la doi pași de Caracal
Ororile nu se mai opresc! Fântâna groazei, la doi pași de Caracal

Ororile nu se mai opresc! Fântâna groazei, la doi pași de Caracal

Doi bărbaţi, de 38 şi 44 de ani, au fost găsiţi, duminică dimineaţa, înecaţi într-o fântână de lângă o stână din comuna Ciupercenii Noi, din judeţul Dolj.

Potrivit reprezentanţilor ISU Dolj, pompierii au fost anunţaţi duminică dimineaţa, printr-un apel la 112, despre o persoană înecată într-o fântână în comuna Ciupercenii Noi, sat Smârdan.

O autospecială a Detaşamentului de Pompieri din Calafat s-a deplasat la faţa locului şi a văzut în fântâna aflată în apropierea unei stâne o persoană plutind deasupra apei.

Salvatorii au extras victima şi la o verificare mai atentă şi în urma discuţiilor avute cu proprietarul stânei au mai descoperit încă o persoană în fântână.

Ambii bărbaţi, cu vârste de 44 şi 38 ani, ciobani la două stâne, au fost declaraţi decedaţi.

Nu se cunosc împrejurările în care s-a produs incidentul, cel care a iniţiat apelul la 112 spunând doar că cei doi au fost văzuţi sâmbătă seara împreună, iar duminică nu au mai fost găsiţi.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: