Polițiștii din Taiwan au descoperit, pe un teren viran, oasele unui copil nou-născut. În timpul anchetei declanșate s-a stabilit că acesta fusese abandonat de mama lui, iar câinii fără stăpân, hămesiți, s-au înfruptat din el, ca să își potolească foamea, notează Metro. Nu se știe dacă bebelușul a murit de frig sau dacă a fost ucis de animale.

Copilul nou-născut a fost pus de mama lui într-o pungă de plastic și a fost aruncat pe un teren, în regiunea Kaohsiung, din sudul Taiwanului. Mama are numai 19 ani și e cunoscută cu afecțiuni psihice.

După ce femeia a născut, pe 8 octombrie, Xiao Mei, și tatăl copilului, un bărbat de 28 de ani, au decis să abandoneze copilul, pe un teren din spatele unui complex rezidențial. Apoi, cuplul a fugit și s-a cazat, în zona centrală a Taiwanului, într-un Internet Cafe. Timp de o lună, cei doi aproape că nu au părăsit localul.

În momentul în care cei doi părinți au fost găsiți, le-au spus asistenților sociali că au abandonat copilul chiar în ziua în care s-a născut acesta.

Sursa: Libertatea.ro