Editura Evenimentul si Capital

INSTITUŢIE NEFUNCŢIONALĂ. Pana de curent SUSPECTĂ de la CNA produce un ABUZ. Omul care "a repornit" CNA suferă represaliile Laurei Georgescu

14-08/11-laura-georgescu-rzv-46-465x390
Autor: | | 59 Comentarii | 5530 Vizualizari

Consilierului IT Bogdan Roman i s-au luat cheile și a primit interdicție de a intra în camerele de monitorizare, deși echipamentele sunt pe inventarul lui. Fără intervenția lui, CNA putea rămâne fără monitorizări zile întregi. Lui Bogdan Roman, consilierul IT care a avut inițiativa de a reporni sâmbătă sistemul de monitorizare al CNA, oprit în urma unei suspecte pene de curent, i s-au luat cheile de la departamentul de monitorizare de către șefa lui directă. Mai mult, angajatul spune că i s-a interzis să intre singur în camerele de monitorizare, deși echipamentele ce se află acolo sunt trecute pe inventarul lui.

Membra CNA Narcisa Iorga a dezvăluit că vineri, exact ziua în care s-a anunțat sentința lui Dan Voiculescu, iar Antena 3 s-a dez­lănțuit la adresa jus­ti­ției și a cerut oamenilor să iasă în stradă, departamentul de monitorizare al Consiliului a rămas fără curent.

Aparatura instituției nu ar fi înregistrat nimic peste weekend (nici „Plimbarea la Cotroceni”, evenimentul central al acestor zile) dacă Bogdan Roman, consilierul IT, nu ar fi venit din proprie inițiativă să pornească aparatele, după ce a pornit curentul. În urma gestului său, consilierul IT a fost pus să explice în scris de ce a venit la serviciu într-o zi liberă, iar jandarmul care se află la poartă a fost mustrat că l-a lăsat să intre.

EVZ: Au fost mai multe întreruperi de curent... Bogdan Roman: Prima întrerupere de curent a avut loc joi, în jurul orei cinci. Pana de curent de atunci a durat în jur de două ore. Am reușit să repornim aparatele a doua zi, vineri, fiind zi de lucru. În cursul zilei de vineri, când eram gata de plecare, tot în jurul orei cinci, a mai avut loc o pană de curent. A avut de suferit etajul șase: capturile, monitorizarea etc. Sâmbătă dimineață am găsit curentul pornit. Venisem din proprie inițiativă, ca să pornesc aparatele. Nu era prima dată când veneam.

Vi s-a cerut o notă explicativă? Luni dimineață am fost chemat de Floren­ța Do­­robanțu, șefa mea, la ea în birou. Acolo se mai aflau directoarea de la monitorizare, Grațiela Fota, și doamna Laura Georgescu.

Președintele CNA a vorbit cu dumneavoastră? Doamna Laura Georgescu a vorbit foarte puțin, mai mult în șoaptă și nu mi s-a adresat direct. În aceea întâlnire, șefa mea, doamna Dorobanțu, mi-a cerut explicații legate de ce s-a întâmplat sâmbătă. I-am povestit ce s-a întâmplat. Mi-a cerut să fac un proces verbal, pe care l-am predat mai departe cancelariei președintelui. Doamna secretară a refuzat să îmi dea număr de înregistrare, deși doamna Laura Georgescu era de față.

Vi s-a mai cerut ceva? La scurt timp mi s-au cerut cheile de la camerele de monitorizare, totodată cu un proces verbal de predare/primire. Ironic este faptul că toate echipamentele, extrem de scumpe, sunt trecute pe inventarul meu, iar eu, cu toate acestea, nu mai am acces la ele. Aș interpreta acest lucru ca împiedicarea efectuării unor sarcini de serviciu.

Victor Ponta arunca BOMBA! Dezvaluirea NEASTEPTATA despre Radu Mazare! Emotii pentru Liviu Dragnea

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Divertisment

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI