Chiar la scurtă vreme după ce au înregistrat o melodie împreună, Viorel și Veronica Stegaru, Vulpița, au ajuns din nou la ceartă. Motivele sunt de natură conjugală, bărbatul fiind convins că Vulpița are un amant cu care îl înșeală.

Nu este pentru prima oară când Viorel îi reproșează Vulpiței faptul că nu-i este credincioasă și că îi umblă ochii după alți bărbați. De această dată, însă, parcă e prea de tot. Viorel a acuzat-o pe Veronica Stegaru că s-a sărutat cu Rafaelo. Se pare că sărutul ar fi avut loc sâmbătă, însă din motive pe care nu le-a dezvăluit, Viorel a vrut să țină totul secret. El a izbucnit după ce i-a văzut pe cei doi într-o poziție tandră, în camera de protocol.

Viorel a povestit că se aflau împreună, toți trei, în încăpere când, la un moment dat, diva din Blăgești i-a cerut să iasă afară sub pretextul că trebuie să-și schimbe dresurile. În mod ciudat, lui Rafaelo, artistul alături de care cei doi au lansat o nouă melodie, nu i-a solicitat același lucru. A fost un motiv suficient pentru ca Viorel să intre la bănuieli și să facă o scenă de gelozie.

„Voia să rămână el. I-am spus că eu nu ies!” a afirmat Viorel, extrem de nervos, conform cancan.ro. Mai mult, soțul Vulpiței a povestit că a văzut-o pe aceasta lăsându-și capul pe umărul lui Rafaelo, într-un gest foarte afectuos.

Acum, după cele întâmplate Viorel, nu mai este de acord sub nici o formă ca Vulpița să mai stea alături de Rafaelo și nici ca cei doi să mai colaboreze pe plan muzical.

Vulpița, Viorel și Rafaelo au lansat împreună o nouă melodie, intitulată „Om bogat sau om sărac”, se bucură, pare-se de un succes foarte mare. Pentru videoclipul piesei, Vulpița s-a lăsat machiată și costumată de specialiștii în domeniu, însă acest lucru nu a fost și pe placul fanilor care au reacționat pe rețelele de socializare.