Olteanu, suporter fără voie al homosexualilor

Olteanu, suporter fără voie al homosexualilor

Bogdan Olteanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, este, în ultima perioadă, ţinta unei campanii electorale negative.

În colegiul în care candidează liderul PNL, situat în sectorul 1 al Capitalei, au fost răspândite în weekend, în numele său, cărţi poştale pe care scrie că promovează drepturile homosexualilor. Aproximativ trei sferturi dintre locuitorii colegiului sunt pensionari, intoleranţi cu minorităţile sexuale.   Cu câteva zile înainte de acest incident, un grup de travestiţi a creat un mic scandal în faţa sediului de campanie al lui Bogdan Olteanu. Scrisori otrăvite

Materialul electoral distribuit în numele lui Bogdan Olteanu are în dreapta poza acestuia, iar în stânga, două mâini de bărbat care poartă verighete inscripţionate cu simbolul masculin cercul şi săgeata. Sub poză este înscris mesajul „Protecţie pentru minorităţile sexuale!“, iar în textul de pe verso i se atribuie intenţia de a transforma Teatrul Masca într-un centru de întâlnire al minorităţilor sexuale.

Sâmbătă, în jurul orei 18.15, doi bărbaţi care împărţeau ilustratele au fost „săltaţi“ de poliţişti din farmacia „Donna“ de pe bulevardul Ion Mihalache, din sectorul 1. Cei doi reţinuţi aveau asupra lor 230 de ilustrate şi erau sub influenţa drogurilor, au precizat, ieri, surse din poliţie. Ei au recunoscut faptul că au fost implicaţi în împărţirea materialelor de campanie. „Să fie găsiţi adevăraţii vinovaţi“ Bogdan Olteanu a organizat ieri o conferinţă de presă pentru a anunţa că materialele respective nu-i aparţin şi că a depus o plângere penală la poliţie şi o sesizare la Biroul Electoral Municipal (BEM) pentru „identificarea şi pedepsirea vinovaţilor“.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Pun aceste atacuri pe seama unui plan prin care duşmanii imobiliari ai Bucureştiului vor să dărâme teatrul pentru a construi acolo blocuri de birouri“, a arătat Olteanu. „Le văd lacomia, dar nu le înţeleg laşitatea. De ce lovesc în mine cu asemenea ticăloşii, dar nu au curajul să iasă la lumină?“, s-a întrebat Olteanu. Incident cu travestiţi

La începtul săptămânii trecute a fost lansat zvonul că Olteanu ar urma să fie ajutat în campanie de un grup de homosexuali. Zvonul nu s-a confirmat, dar marţi seara, în faţa sediului de campanie aflat la Teatrul Masca, şi-au făcut apariţia trei bărbaţi îmbrăcaţi în femei. Ei au făcut zgomot, au dansat şi s-au fotografiat în faţa sediului.

Mai mult, s-au arătat supăraţi de apariţia soţiei lui Bogdan Olteanu, Cristina, şi au îmbrâncit-o, în timp ce încerca să intre în sediu. În cele din urmă, cei trei au fost alungaţi de paznicul clădirii.