Editura Evenimentul si Capital

Are loc în OCCIDENT un GENOCID al ALBILOR? Istoria ALTFEL decât o înveți la școală

Autor: | | 6 Comentarii | 6543 Vizualizari

Cine aduce în dezbatere existența unui plan pentru dispariția rasei albe este considerat neo-nazist, activist pentru supremația albilor, naționalist sau cel puțin un adept al teoriilor conspiraționiste.

Oficial, nimeni dintre mai-marii Uniunii Europene nu recunoaște că se încearcă înlocuirea populațiilor europene sau măcar metisarea acestora cu imigranții din Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Establishmentul politic susține că o astfel de teorie este o prostie sau o născocire a unor minți înfierbântate.

Dacă politicienii răspund punând etichete, adepții acestor teorii au argumente. Construcția europeană are la bază, cel puțin parțial, ideile faimosului conte Kalergi, același Kalergi care anunța că Europa viitorului va fi locuită de o rasă mixtă.

Dar nu numai existența, certă din punct de vedere istoric, a planului Kalergi, naște suspiciuni. Cei care susțin că în Occident se petrece un experiment demografic de proporții uriașe, destinat să înlocuiască popoarele albe, aduc în discuție o serie de factori, dintre care unii care țin de politica forțelor liberale care conduc Uniunea Europeană, alții de realități istorice incontestabile. Este evident că, în ultimele decenii, multe țări din Uniunea Europeană au încurajat o migrație de mari proporții și au pus în funcțiune mecanisme de integrare a noilor veniți, inclusiv conceptul de societate multiculturală. Pe de altă parte, este un fapt incontestabil că popoarele din Occident se confruntă cu o scădere și o îmbătrânire accelerată a populației.

E adevărat, de la metisarea sau chiar înlocuirea raselor europene și până la genocid e cale lungă. Nu se poate vorbi de „exterminarea unui grup național, etnic sau religios”. Dar definiția pe care o dă Organizația Națiunilor Unite este ușor diferită de cea din dicționare. ONU susține că mai multe acțiuni care vizează distrugerea, în tot sau în parte, a unui grup național etnic, rasial sau religios sunt considerate genocid. E vorba de uciderea membrilor unui astfel de grup, acțiuni care le provoacă daune fizice sau mentale, manevre care vizează să pricinuiască deteriorarea condițiilor de viață a respectivului grup dacă acestea duc la distrugerea acestuia în tot sau în parte, impunerea de măsuri pentru a preveni nașterile în acest grup și darea copiilor în adopție către alt grup.

În baza acestei definiții, adepții teoriei conspirației afirmă că în societățile occidentale se observă, mai intens de la an la an, un plan coordonat de distrugere a fundamentelor pe care s-au constituit națiunile europene. Obiectivele acestor malversațiuni ar fi distrugerea instituțiilor sociale și politice, a limbilor europene, a sentimentului național și a libertăților individuale.

Trei sunt alineatele din definiția dată de ONU care par, în opinia grupurilor naționaliste, să susțină existența unui plan împotriva popoarelor europene. E vorba, în primul rând, despre acțiunile care le provoacă daune fizice sau mentale. De decenii, marxismul cultural, devenit politică oficială în Vestul Europei, culpabilizează Occidentul atât pentru politicile coloniale, cât și pentru rasismul care a condus la tragedii uriașe în secolul trecut.

A nu repeta greșelile istoriei este o datorie, a inventa vinovății colective este însă cu totul altceva, mai ales că generațiile actuale nu au nicio legătură cu excesele coloniștilor sau cu crimele din cel de al doilea război mondial. Efectele acestei politici sunt însă foarte periculoase, pentru că dacă albii se simt vinovați pentru trecut, celelalte rase sunt îndemnate să adopte o atitudine de rasism în sens invers, adică de discriminare a albilor.

LIVE VIDEO Romania-Franta SE JOACA ACUM! Pentru SEMIFINALE EURO U21

Pagina 1 din 2


Opiniile exprimate de invitații EVZ aparțin autorilor și nu reprezintă punctul de vedere al publicației

Tag-uri: occident, genocid, albiStirile zilei

Alte articole din categoria: Invitaţii evz

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI