Evenimentul Zilei > Actualitate > Oana Zăvoreanu s-a săturat de silicoane: „Mi-am făcut a 9-a operație la sâni ca să ajung ca la început; naturală”
Oana Zăvoreanu s-a săturat de silicoane: „Mi-am făcut a 9-a operație la sâni ca să ajung ca la început; naturală”

Oana Zăvoreanu s-a săturat de silicoane: „Mi-am făcut a 9-a operație la sâni ca să ajung ca la început; naturală”

Știu că multe o să strâmbe din nas, dar asta e. Mi-am făcut a 9-a operație la sâni, ca să ajung ca la început, naturală, fără silicoane, cu sâni de adolescentă și mi-a ieșit!”.

Este mărturisirea pe care Oana Zăvoreanu a făcut-o recent pe contul ei de socializare, unde a și postat, de altfel, prima imagine cu noul bust pentru a cărui redimensionare a apelat din nou la bisturiul esteticianului. 

„Sunt în situația în care pot iniția un nou trend al femeilor naturale, care nu au nevoie să se umple de plastic pentru a fi frumoase. Consider că în prezent există tendința total gresită, de a își face toate operații care să le deformeze nejustificat. (…) Un corp armonios cu umerii svelți, talie de bun simt și fund mic, frumos, mai puțin lat decât umerii, este exact ce place ochiului normal și minții nepoluate”, a mai punctat în același post Oana Zăvoranu.

Vedeta a mai că s-a săturat să fie „un fel de Pamela Anderson”.

„Acum vreau să fiu Naomi Campbell, că ea e mai plată. O să lansez o nouă modă, înapoi la natural, la origini. O să-și scoată toate fetele silicoanele”, a declarat Oana Zăvoranu.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.