”Visez să fiu un ofițer în Armata României”, spune tânăra. Până atunci, este vedetă pe Internet ca interpretă de muzică populară. Oana Vențel avea 16 ani când a venit la emisiunea ”O vedetă populară”, de la TVR. A cucerit imediat publicul și pe jurați prin frumusețea ei, a glasului și a cântecelor din Ardeal.

La trei ani distanță, are peste 8 milioane de vizualizări și a este sergent în Armata Română. Respect! Oana Vențel a participat la emisiunea realizată de Iuliana Tudor la TVR, ”O vedetă populară”. Avea 16 ani, foarte frumoasă, gingașă, îmbrăcată cu un costum popular impecabil. A cucerit inimile telespectatorilor și aprecierea juriului. A fost prima semifinalistă din sezonul 2018.

”De multe ori am crezut și cred încă, că sunt o fire ambițioasă, foarte hotărâtă. Totodată sunt sensibilă care acceptă de prima dată provocările și se ține întotdeauna de cuvânt. La polul opus, adică defectele, ar putea fi faptul că sunt o fire perfecționistă, uneori excesiv.

Nu am prea multă răbdare și acesta cred că este un defect profesional pentru că mi-a plăcut dintotdeauna punctualitatea”, a mărturisit Oana Vențel. Oana Vențel, în haină militară și costum popular Oana Vențel trage cu mitraliera și visează să devină ofițer în Armata Română. Totuși, când cântă, se transformă într-o persoană sensibilă.

Citiți integral articolul scris de Marina Dohi în Rețete și vedete.