Evenimentul Zilei > Monden > Oana Vențel, sergentul cu peste 8 milioane de vizualizări
Oana Vențel, sergentul cu peste 8 milioane de vizualizări

Oana Vențel, sergentul cu peste 8 milioane de vizualizări

Oana Vențel poată haina militară. Este sergent în Armata Română, după ce a absolvit Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

”Visez să fiu un ofițer în Armata României”, spune tânăra. Până atunci, este vedetă pe Internet ca interpretă de muzică populară. Oana Vențel avea 16 ani când a venit la emisiunea ”O vedetă populară”, de la TVR. A cucerit imediat publicul și pe jurați prin frumusețea ei, a glasului și a cântecelor din Ardeal.

La trei ani distanță, are peste 8 milioane de vizualizări și a este sergent în Armata Română. Respect! Oana Vențel a participat la emisiunea realizată de Iuliana Tudor la TVR, ”O vedetă populară”. Avea 16 ani, foarte frumoasă, gingașă, îmbrăcată cu un costum popular impecabil. A cucerit inimile telespectatorilor și aprecierea juriului. A fost prima semifinalistă din sezonul 2018.

”De multe ori am crezut și cred încă, că sunt o fire ambițioasă, foarte hotărâtă. Totodată sunt sensibilă care acceptă de prima dată provocările și se ține întotdeauna de cuvânt. La polul opus, adică defectele, ar putea fi faptul că sunt o fire perfecționistă, uneori excesiv.

Nu am prea multă răbdare și acesta cred că este un defect profesional pentru că mi-a plăcut dintotdeauna punctualitatea”, a mărturisit Oana Vențel. Oana Vențel, în haină militară și costum popular Oana Vențel trage cu mitraliera și visează să devină ofițer în Armata Română. Totuși, când cântă, se transformă într-o persoană sensibilă.

Citiți integral articolul scris de Marina Dohi în Rețete și vedete.