Evenimentul Zilei > Social > Oana Radu a rămas din întâmplare „fără glas la 30 de grade”!
Oana Radu a rămas din întâmplare „fără glas la 30 de grade”!

Oana Radu a rămas din întâmplare „fără glas la 30 de grade”!

Noul single al Oanei Radu a ieşit pe piaţă fără pic de creativitate, pentru că din păcate sună de „zero, zero grade, zero, zero grade”. Pănâ când o ascultătoare a cerut explicaţia în direct la un post de radio, oamenii nu au vrut să îi taie Oanei elanul din muzică, mai ales că de abia dăduse câteva kilograme jos şi vorba aia, să nu o ia cu leşin. Muzical vorbind, Oana Radu ar suna foarte bine şi dacă ar rămâne fără glas, însă explicaţia producătorului care se face de râs la radio, spunând că cele două piese au acelaşi acord, când încerca să explice diferenţa dintre ele a fost un mega fail.

 Primul argument a fost „Pentru că aşa zic eu”, să ne scuze Zen, dar urechile noastre ne spun că nu s-a muncit foarte mult la piesa asta. Având în vedere că cele două piese sunt extrem de asemănătoare, explicaţia pe care o aşteptam din partea lui Zen ar fi fost că într-o seară călduroasă de vară a ascultat piesa cu 30 de grade şi a început să o cânte şi el în studio, toate acestea fără să realizeze că butonul de record era apăsat. A doua zi, intră în studio şi surpriză! Pentru că nu a reuşit să cânte identic piesa 30 de grade, şi-a dat seama că tocmai înregistrase cu o seară înainte o piesă diferită şi a hotărât să o prezinte poporului drept o rudă îndepărtată a piesei cu care Ligia şi F.Charm s-au consacrat. Nouă ne place Oana, ne place atitudinea ei de „bad girl”, însă nu putem trece cu vederea cum se fură în muzica românească. Cu siguranţă piesa nu va avea succesul pe care l-a avut „30 de grade”.

NOTĂ PUŢIN CAM DIRECTĂ: Oana, amândurora ne-ai fost dragă încă de la primele apariţii, chiar şi cu kilograme în plus, pentru că ai o voce spectaculoasă şi deşi mereu ai încercat să pari o bad girl, am auzit cât ai muncit să ajungi aici. Noi te pupăm şi îţi dorim să scoţi ceva mai tare decât „TU” pentru că pur şi simplu, refuzăm să ne gândim că te lauzi cu piesa nouă.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: