Evenimentul Zilei > Social > O VEDETĂ TV A FOST CONCEDIATĂ după o şedinţă furtunoasă. FĂRĂ PRECEDENT în televiziunile din România. NEWS ALERT!
O VEDETĂ TV A FOST CONCEDIATĂ după o şedinţă furtunoasă. FĂRĂ PRECEDENT în televiziunile din România. NEWS ALERT!

O VEDETĂ TV A FOST CONCEDIATĂ după o şedinţă furtunoasă. FĂRĂ PRECEDENT în televiziunile din România. NEWS ALERT!

Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile pe care le avea la postul Naşul TV, conform unui comunicat al postului de televiziune. “Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile deținute la Nașul TV și la firma Nașul, Prietenii de Pretutindeni și Asociații SA deținătoare a licențeiTV. Radu Moraru nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Nașul TV”, se arată în mesajul care anunţă una dintre cele mai neaşteptate despărţiri de pe piaţa televiziunilor din România.

Conform paginademedia.ro, “persoana care reprezintă legal televiziunea Nașul TV este Paul Alexandru Moraru (fără nicio legătură cu Radu Moraru), președinte al Consiliului de Administrație”. “Paul Moraru (acționar minoritar), împreună cu Adrian Bucă au convocat o ședință a Adunării Generale a Acționarilor în luna iunie, AGA în care Radu Moraru a fost destituit din toate pozițiile pe care le deținea.

O ședință furtunoasă în care, literalmente, Paul Moraru a rămas în pielea goală, după ce "Nașul" Radu Moraru a aruncat o ceașcă de cafea pe cămașă. Procesul verbal al ședinței era însă "ținta" cafelei de la Nașul TV.

Conform acelorași surse conflictul dintre Radu Moraru și Paul Moraru (realizator Nașul TV, fost OTV) a plecat de la sumele de bani (peste 200.000 de euro) pe care Paul Moraru i-a pus la dispoziția lui Radu Moraru pentru stația TV. Paul Moraru l-a acuzat pe Radu Moraru că a folosit discreționar și în interes personal sumele de bani destinate finanțării postului (a și făcut plângeri în acest sens). Radu Moraru a contestat în instanță hotărârea AGA prin care a fost destituit, dar a pierdut procesul. Urmarea: comunicatul de azi”, arată paginademedia.ro.

COMUNICATUL Consiliului de Administraţie al Nașul TV

Începând cu data de 11.10.2017, Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile deținute la Nașul TV și la firma Nașul, Prietenii de Pretutindeni și Asociații SA deținătoare a licenței tv, conform hotărârii A.G.A. din 02.06.2017 și a hotărârii executorii a Tribunalului București nr. 160/29.09.2017. Radu Moraru nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Nașul TV. Persoana care reprezintă legal televiziunea Nașul TV este Paul Alexandru Moraru, președinte al Consiliului de Administrație. Comunicatul este afișat și pe postul Nașul TV, pe un crawl din partea superioară a ecranului.